Meni


Uskrsni zec Laminirano ukras za drvenu ladicu, obrt ukras, viseće večernje Drveni ukrasi za unutarnjeg dvorišta, uređenje u stilu Uskrs

72.60 kn 145.21 kn

Besplatna dostava
Rejting0Od 5
Informacije
  • sku: v83402
Oznake

Uskrsni Zec Слоистый Drveni Pladanj Ukras Obrt Ukras Rotirajući College Unutarnji Vrt Drveni Ukrasi Uskršnje Osjećaj Za Bilo Koji Otvoreni Položaj Ukras

Karakteristike:

1. Ovaj uskrs drveni mali privjesak je izrađen od drveta s prave drvene granulacije i teksture, koja ima vrlo dobru teksturu i daje ljudima osjećaj da su u blizini prirode.

2. Dizajn malom ovjes vrlo rafiniran, u pashu temu, s različitim uzorcima i oblicima na uskrs temama, koje mogu udovoljiti željama i potrebama različitih ljudi.

3. Mali privjesak se može koristiti za vješanje na privjesci, mobiteli, torbice i druge predmete, kao i za ukrašavanje poklona ili omotnice.

4. Mali privjesak je napravljen precizan obrtništva, svaki detalj je obrađen vrlo dobro, bez srha ili раздражений, vrlo.

5. Dizajn i tekstura je malo ovjes idealni su za svečane atmosfere Uskrs, da stvara više svečanom i sretan atmosferu na Uskrs, što ga čini dobrim izborom za davanje darova za obitelj i prijatelje.

Opis proizvoda:

Uskrsni zec Čudan Ukras za drvenu ladicu Obrt ukras Rotirajući college u zatvorenom prostoru Vrt Drveni ukrasi Uskršnje osjećaj za bilo koji otvoreni položaj ukras

Materijal: drvo

Boja: kao na slici (zbog razlike između različitih monitora slika može imati malu razliku u boji. molimo vas, pobrinite se da vam ne smeta prije narudžbe, hvala!)

Paket težina: 180 g

Paket veličina: 25x20x5 cm, (molim vas, dopustite pogreške u 1-3 mm zbog ručnog mjerenja. molimo vas, pobrinite se da vam ne smeta prije naručivanja.)

Tehničke karakteristike

Stil Retro i ностальгическая/stari namještaj
Materijal Pletena proizvodi
Potrebna je montaža DA
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Tema Ljudi

0 Naši Za ovaj proizvod

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi

    • Besplatna dostava Besplatna dostava prilikom naručivanja preko Kn99
    • Korisnička podrška 24 Na raspolaganju recepcija on-line podrška
    • Povrat novca 100% Jamstvo povrata novca
    • Pravila povrata 30 Usluga se vratili u roku od nekoliko dana