Meni


Grozan je sablasno dekor za Halloween je Sa svjetlosne vijencima, ulazna vrata, trijem s duhovima, ukras za dvorišta na Noć vještica

155.37 kn 443.94 kn

Besplatna dostava
Rejting0Od 5
Informacije
  • sku: v86982
Oznake

👻 Grozan dekor za Halloween: поприветствуйте svojih susjeda i ljubitelje slatkiša i napravite жуткую atmosferu uz pomoć tih svjetlećih duhova, koji su sigurni da će postati veliki hit u svojoj kući duhova.

👻 Provodi duhovi: uređenje duhova na Halloween uključuje vijence na baterije (AA u kompletu ne dolaze) za sjaj, plastične i metalne dijelove za samostalno stoji i listu od bijele tkanine za stvaranje maksimalne atmosfere duhova.

👻 Potrebna jednostavna montaža: U paketu se isporučuje set od 2 pribor za pričvršćivanje ghost, gotovog ghost ima visok 49 centimetara.Skupi dekor za Halloween duh u skladu s uputama i napravite upečatljiv ideju za malo novca.

👻 Jednostavnost izrade: Užaren duhovi će postati idealan dekor za Halloween za vaše sobe, ulaznih vrata i dvorišta u obavljanju žurka u čast noći vještica.Oni mogu provesti gosti na svoju stranku.

👻 Омерзительные ideje za Halloween: Ove sablasne ukras za Noć vještica, idealni su za pokrivanje svojih raskošnih interijera i eksterijera pogleda na Halloween žurka na Noć vještica, karnevalima, kostimirana zabava, vi ste spremni za noć straha?Stavite strašilo!U paketu s хэллоуинскими duhovima, koji su u večernjim satima pale, da privuče pažnju susjedi i gosti.Проникнитесь duhom Noć vještica uz pomoć ove jednostavne ideje ulaznih vrata.Postavite dekor s duhovima na Halloween kod sebe u dvorištu, da bi ga svečano i zabavno mjesto.

Tehničke karakteristike

Značajke Grozan dekor za Halloween
Baterija AA set ne uključuje
Lik 1 Provodi duhovi
Značajka 4 Омерзительные ideje za Halloween
Lice 3 Jednostavan dekor
Lik 2 Potrebna jednostavna montaža

0 Naši Za ovaj proizvod

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi

    • Besplatna dostava Besplatna dostava prilikom naručivanja preko Kn99
    • Korisnička podrška 24 Na raspolaganju recepcija on-line podrška
    • Povrat novca 100% Jamstvo povrata novca
    • Pravila povrata 30 Usluga se vratili u roku od nekoliko dana