Meni


Tekućina za obnovu unutrašnjosti vozila Univerzalno sredstvo za poliranje ploči s instrumentima od Автокожи, kristalno čisto Branik automobila Восстановитель пластиково

49.45 kn 98.96 kn

Besplatna dostava
Rejting0Od 5
Informacije
  • sku: v174568
Oznake

Glavne točke:

1. Zaštitni zaslon: To je sredstvo za premazivanje automobila može prodrijeti duboko u površinu vašeg vozila i formirati zaštitni sloj s visokim sadržajem sastojaka i zaštite okoliša.

2. Poboljšana zaštita kabine: Zaštitite i uredite interijer vašeg novog automobila uz pomoć naše sredstva za pokrivanje automobila.To će zaštititi vašu oblogu od mogućih mrlja, mrlja i prljavštine, kao i dati joj blistav i svjež izgled.Naša formula pruža dugotrajnu zaštitu od isušivanja i blijedi sve tkanina, kožne i vinil površine, tako da ćete moći uživati u unutrašnjost vašeg automobila u godinama koje dolaze.

3. Zaštita od atmosferskih utjecaja: to je sredstvo za pokrivanje pruža dugotrajnu zaštitu vašeg automobila, bez napora.Njegova vrhunska formula pruža zaštitu od ogrebotina, mrlja i nečistoća, istovremeno prilikom izvlačenja kišnicu sa stakla za kristalno čiste vožnje.Zahvaljujući zapanjujući sjaj i герметизирующим svojstva lako ćete ukloniti snijeg i led.

4. Jasna vizija: Naša sredstvo za premazivanje automobila pruža jednostavan i brz način za oporavak, poliranje i čišćenje vašeg automobila.Njegova učinkovita formula pruža jasan vid, povećava sigurnost vožnje.S lakoćom dobiti slr završiti i zaštitite površine vašeg vozila.

5. Širok spektar primjene: Naše sredstvo za premazivanje automobila štiti širok asortiman dijelova za automobile, uključujući volan, naslon za ruku, sjedala, unutarnje / vanjske kotače, flip krov, prozori, branik i ploču.Pruža pouzdanu zaštitu za razne vrste automobila i od različitih vremenskih uvjeta.

Lice:

1. Osvježite izgled unutrašnjosti vašeg automobila putem našeg реставратора salona automobila!Stvara zaštitni sloj na svim površinama i pruža učinkovitu zaštitu od isušivanja i blijedi.

2. Djeluje kao sredstvo za brtvljenje i štiti od vanjskih oštećenja naplataka.

3. Podarite svom automobilu potpuno novi izgled, bez brige o skupe zamjene.

Specifikacija:

1. Naslov: restaurator unutrašnjosti vozila

2. Veličina: (približan iznos) 6,5 * 4 * 9 cm/2.56*1.57*3.54 inča

3. Sadržaj net: 30 ml / boca

4. Rok trajanja: tri godine

5. Oznaka proizvoda: Vraćanje dijelova

Pakiranje list:

1 kom. * alat za oporavak unutrašnjosti vozila

Tehničke karakteristike

Težina proizvoda 70g
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Značajke Univerzalno sredstvo za poliranje ploči s instrumentima od automobilske kože
Tip proizvoda Sredstvo za čišćenje kože i presvlake
Količina predmeta 30 ml

0 Naši Za ovaj proizvod

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi

    • Besplatna dostava Besplatna dostava prilikom naručivanja preko Kn99
    • Korisnička podrška 24 Na raspolaganju recepcija on-line podrška
    • Povrat novca 100% Jamstvo povrata novca
    • Pravila povrata 30 Usluga se vratili u roku od nekoliko dana