Meni


Servis pasta za uklanjanje ogrebotina na vozilu, sastav za poliranje, втирающий sastav za uklanjanje ogrebotina na vozilu, uklanja duboke ogrebotine i mrlje

34.03 kn 56.69 kn

Besplatna dostava
Rejting0Od 5
Informacije
  • sku: v445958
Oznake

Pozdravite se s матовостью i izgreban, uz pomoć našeg kvalitetnog sredstva za uklanjanje ogrebotina pomoću auto voska!To učinkovito štiti vaše vozilo i daje mu potpuno novi izgled.Odgovara za sve modele automobila i boja, boja, uključujući i suv.

Tehničke karakteristike:

Naziv proizvoda: Vosak za popravak automobilskih ogrebotina

Stanje: Tekućina

Zapremina neto: 100 ml / 120 ml (opcionalno)

Oznaka: otklanjanje ogrebotina, zamjena za završnu obradu

Primjenjivi model: Opći

Применимый boja boja vozila: univerzalna

Lista proizvoda:

Vosak za popravak automobilskih ogrebotina * 1

Detalje o proizvodu

1. Duboko obnova: vratite izgled vašeg automobila s našim snažnim paste za uklanjanje ogrebotina.Uživajte u dubokoj реставрацией, koja ne ostavlja prostor za тусклости ili mrlje.Podarite лакокрасочному cesti i tekstura vašeg automobila svijetle i novi izgled.Upravljajte vozilom s više samopouzdanja i sa poboljšanim karakteristikama, jer tijelo ostaje čist kao novi.

2. Sredstvo za uklanjanje ogrebotina Zadiviti: vratite površine vašeg automobila s lakoćom.Naša pasta za uklanjanje ogrebotina uklanja ružne ogrebotine i mrlje, dajući svoj automobil, gladak i savršen izgled.Dobiti idealno pokriće za samo 1 sloj.

3. Bez kompromisa: Zaštitite boju vašeg vozila od ogrebotina, turbulencije, oksidacije i korozije pomoću naše paste za uklanjanje ogrebotina.Sigurno i učinkovito vraća sjaj i mekoću vašeg automobila, pružajući dugotrajnu zaštitu.

4. Vrhunski premaz: Naša pasta za uklanjanje auto ogrebotina, pomiješana s jakom formulom za sve modele automobila i boja, boja, pruža trajan sjaj, koji poboljšava i naglašava punu paletu kompatibilnost vašeg automobila.Pozdravite se sa mat bojom i dobiti besprijekornu premaz.

5. Širok spektar primjene: Naša pasta za uklanjanje auto ogrebotina idealan za automobile, motocikle i suv-a je dizajniran za rad sa svim vrstama boja.Ova univerzalna formula - idealno rješenje za vraćanje sjaja vašeg vozila i otklanjanje ogrebotina, nakit i mrlje.

Tehničke karakteristike

Podrijetlo Kontinentalna Kina
Količina predmeta tekućina za otklanjanje ogrebotina

0 Naši Za ovaj proizvod

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi

    • Besplatna dostava Besplatna dostava prilikom naručivanja preko Kn99
    • Korisnička podrška 24 Na raspolaganju recepcija on-line podrška
    • Povrat novca 100% Jamstvo povrata novca
    • Pravila povrata 30 Usluga se vratili u roku od nekoliko dana