Meni


Profesionalni Set Za Oblozi Automobila 4kom Prozor Тонирующая Film Alati Za Oblozi Automobila Prozor Тонирующая Film Kit Za Oblozi Vozila Za Zaglađivanje Tapeta

40.78 kn 81.56 kn

Besplatna dostava
Rejting0Od 5
Informacije
  • sku: v85373
Oznake

Naš skup alata za oblozi vozila folijom-to je višenamjenski set od 4 predmeta, savršen za toniranje stakla vašeg automobila.Izrađen od materijala koji nije podložan koroziji, ovaj skup efikasno uklanja mjehurića zraka i mrlje od vode.Ona također sprečava nastanak bora i осыпание, što pojednostavljuje njegovu upotrebu i omogućuje dobiti profesionalne rezultate.

Naziv proizvoda: Set od 4 auto-folijama

Težina: 100 g

Način pakiranja: plastična vrećica.

Paket veličina: 20x15x0,5 cm

Korisni savjeti:

1. Zbog temperature boje zaslona, kamere, ambijentalno osvjetljenje i vještine fotografije i tako dalje, i slike nekih proizvoda može biti mala razlika u boji, a boja zavisi od stvarnog proizvoda!

2. Zbog različitih ručnih mjerenja, molimo vas, imajte u vidu malu razliku u veličini.

Popis:

Auto-scraper x1

Alat za toniranje stakala x1

Alat za instalaciju x1

Reza scraper x1

Detalje o proizvodu

1. Koristan skup: Poboljšajte svoju igru na обертыванию vozila pomoću ovog višenamjenskog set od 4 predmeta, koji se sastoji od četiri različita automobilske gume.Uz pomoć ovih alata se lako stvoriti profesionalne efekte za prozore, odgovaraju različitim potrebama.

2. Nehrđajućeg čelika i ABS: Ovaj set alata za oblozi vozila folijom izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika i materijala ABS, što osigurava jak i otporan na koroziju dizajn, koji će trajati dugo vremena.

3. Unaprijedite privatnost: Prilagodite svoj prozor automobila putem našeg kompleta za omatanje folijom.Lako подкрашивайте i stvoriti svoj jedinstveni stil.Ovaj komplet poboljšava estetiku automobila i privatnost, naglašavajući vas tijekom stilski vožnju.

4. Vješto dizajniran raquel: naš alat izrađen u skladu s bilo kojim izraženim prozora pruža bešavne i udoban stane film na vašem automobilu.Sa svojim preciznošću brišu se mjehurići i spotova, dajući vašem polirano staklo i kristalno čist izgled.

5. Bešavne nanošenje folije: Naš skup alata za oblozi auto folijom osigurava glatko nanošenje bez mjehurića, bora ili заломов.U isporuku je uključen i reza, strugalica za čišćenje alata za uklanjanje viška i pripremu površine, koje осыпание filma i poboljšavaju vidljivost.

Tehničke karakteristike

Podrijetlo Kontinentalna Kina

0 Naši Za ovaj proizvod

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi

    • Besplatna dostava Besplatna dostava prilikom naručivanja preko Kn99
    • Korisnička podrška 24 Na raspolaganju recepcija on-line podrška
    • Povrat novca 100% Jamstvo povrata novca
    • Pravila povrata 30 Usluga se vratili u roku od nekoliko dana