Meni


300 ml sprej za čišćenje kotača stealth garage brake bomber čistač naplataka za detalje kočionih diskova za Uklanjanje hrđe Univerzalni auto oprema

64.93 kn 129.94 kn

Besplatna dostava
Rejting0Od 5
Informacije
  • sku: v117785
Oznake

300 ml sprej za čišćenje kotača Stealth Garage Brake Bomber čistač naplataka, dijelovi kočionih diskova, uklanjanje hrđe, univerzalne auto oprema

Izravna nabava/veleprodaja

Stavke na prodaju:

1. Sredstvo za uklanjanje prašine kočnica: eliminirati neugodne kočione prašine pomoću ovog moćnog sprej za čišćenje kotača.On otapa i uklanja uporni prljavštine koja se zagadi svoje kotače, dajući im novi izgled.

2. Brižno se odnosi na automobilske boje: Ovaj sprej za čišćenje kotača ima laganu formulu koja ne oštećuje prometnoj boje.To je izrađen od prirodnih sastojaka, kao što su voda, sode bikarbone, ekstrakt limuna, перкарбонат natrija i još mnogo toga.

3. Zaštita kotača: Ovaj sprej za čišćenje kotača sprječava oštećenje izgleda glavčine kotača, izjednačavanjem kiselo-alkalnu razinu i braneći boje za kotače.

4. Jednostavna za čišćenje kotača: pomoću ovog spreja za čišćenje kotača možete lako i brzo ukloniti prljavštinu, plaketa i kočione prašine sa kotača kotača.Nije potrebno nikakvo čišćenje ili teškog rada.Jednostavno sprej ga, sačekajte nekoliko minuta i isperite.

5. Univerzalno sredstvo za čišćenje kotača: Ovaj sprej se može koristiti za većinu vrsta kotača, uključujući aluminijski, krom, obojena i sa prozirnim premazom.Stručnjaci za automobilsku industriju povjerenje u njega zbog svoje efikasnosti i sigurnosti.

Opis:

1. Želite očistiti glavčine kotača vašeg automobila od cestovne prljavštine?Odaberite samo naše sredstvo za čišćenje naplataka od prskanja!Zbog snažnog kombinaciju vode, sode bikarbone, ekstrakt limuna i перкарбоната natrija ovaj sprej otporan na onečišćenje, ali pažljivo da se odnosi na kotačima.

Količina: 300 ml / 10,14 oz.

Sastojci: voda, sode bikarbone, ekstrakt limuna, перкарбонат natrij i tako dalje

Pakiranje list:

sprej za čišćenje kotača * 1

NAPOMENA:

1. Ne preporuča se korištenje sirovih aluminijskih diskova zbog mogućih nuspojava.

Tehničke karakteristike

Broj modela sprej za čišćenje kotača
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Značajke sprej za čišćenje kotača
Certifikacija vanjskih iskusenja ce
Količina predmeta skidač
Težina proizvoda 330g

0 Naši Za ovaj proizvod

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi

    • Besplatna dostava Besplatna dostava prilikom naručivanja preko Kn99
    • Korisnička podrška 24 Na raspolaganju recepcija on-line podrška
    • Povrat novca 100% Jamstvo povrata novca
    • Pravila povrata 30 Usluga se vratili u roku od nekoliko dana