Meni


Противогололедное Sredstvo Za Vjetrobransko Staklo 500 ml Sprej Za Uklanjanje Snijega I Leda Za Staklo Zimske Sredstva Za Njegu Stakla Za prednja Svjetla Замочная Dobro Ispušne Cijevi

60.81 kn 152.10 kn

Besplatna dostava
Rejting0Od 5
Informacije
  • sku: v256586
Oznake

Naš kompaktni антиобледенительный sprej je idealan za korištenje u automobilima, brzo растапливая led i наледь.

Tehničke karakteristike:

Veličina proizvoda: oko 8x8x20 cm /3.15x3.15x7.87 cm

Opseg: oko 500 ml

Korištenje scene: prozor automobila, vrata ručka, vjetrobransko staklo, brzo uklanjanje glazura i разморозка ne oštećuju boje

Pakiranje list:

1 kom. * Противогололедный sprej za oko

Detalje o proizvodu

1. Alat za uklanjanje glazura bez napora: Uživajte u lakom i besplatne zimi s našim противогололедным sprejem za vozila; njegova napredna formula brzo растапливает led, bez premaz i ne ostavlja mrlje.

2. Brzi lijek protiv zamrzavanja: Jednostavno uklonite led i наледь s vjetrobranskog stakla vašeg automobila putem našeg противогололедного sprej.Jednostavno ravnomjerno sprej, pričekajte nekoliko minuta i obrišite suhom krpom – to će uštedjeti vaše vrijeme i trud.

3. Obvezni atribut zime: Naš противогололедный sprej za automobile nudi učinkovito rješenje za problem leda, poboljšava vidljivost kod vožnje i nudi sigurnost putovanja.Njegova visoko efikasna formula za brzo i učinkovito otapa наледь, ostavljajući vjetrobransko staklo je kristalno čisto.

4. Противогололедная tekućina: Zaštitite svoj automobil i okoliš uz pomoć naše inovativne formule.Zahvaljujući snazi i značajka-bogata mješavina naš tekući par sekundi da se nosi sa ledom na vašem automobilu, nogostupa, prilazima kućama i krovovima.

5. Jednostavan za korištenje антиобледенительный sprej: Zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini, ovaj sprej lako nositi sa sobom, i on ne curi, što ga čini idealnim za hitne slučajeve u snježne uvjete.

Tehničke karakteristike

Podrijetlo Kontinentalna Kina
Naziv modela Противогололедный sprej za vozila

0 Naši Za ovaj proizvod

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi

    • Besplatna dostava Besplatna dostava prilikom naručivanja preko Kn99
    • Korisnička podrška 24 Na raspolaganju recepcija on-line podrška
    • Povrat novca 100% Jamstvo povrata novca
    • Pravila povrata 30 Usluga se vratili u roku od nekoliko dana