Meni


Противоугонный dvorac na upravljaču vozila T-spoj tipa, univerzalne pop-sigurnosnih uređaja za sprečavanje krađe vozila RV s mekanim krovom

189.82 kn 379.65 kn

Besplatna dostava
Rejting0Od 5
Informacije
  • sku: v433434
Oznake

Glavne točke:

1. Povećana zaštita automobila: Naš protiv krađe auto uređaj dizajniran za sprečavanje otmice i zaštita vašeg vozila od neovlaštenog pristupa, lako se instalira bez ikakvih žica ili bušenje rupa.Jednostavno pričvrstite ga na prijenosnik kola i zaključajte ključem, kako bi osigurala pouzdanu zaštitu od krađe i raskida.

2. Potpuna sigurnost: Naš uređaj protiv krađe koji je idealan za vlasnika automobila i entuzijasta, pruža višenamjenski zaštitna oprema, naprave volan.To je sveobuhvatna zaštita za plaše potencijalnih lopova.

3. Povećava atraktivnost automobila: To je protiv krađe auto uređaj ima zapanjujući dizajn, koji nadopunjuje izgled vašeg vozila.Njegov značajan upozoravajući efekt zastrašivanja potencijalnih lopova od pristupa vašem automobilu.Brza i laka montaža i demontaža zaključavanje volana je pogodan za većinu modela automobila.

4. Stalni ekran: Proizvedeno u trajanju od metalnog materijala, to je protiv krađe auto uređaj pruža pouzdanu zaštitu, koju nije lako deformira.Njegova robusna zaštita služi kao pouzdan štit za vaše vozilo, pružajući vam mir na cesti.

5. Široka primjena: To je protiv krađe auto uređaj sprječava krađu ili neovlašteni pristup vašem automobilu, bez obzira da li ste u автопутешествии, u kampu na svom suv ili паркуете svoj automobil s mekanim krovom, automobil kamion, kombi ili bilo koje drugo naširoko koristi vozilo.

Opis:

Predstavljamo naš auto uređaj protiv krađe, proizvedeno od visokokvalitetnih metalnih materijala.Povećajte sigurnost vašeg vozila, zadržavajući ga u cjelosti pomoću naših inovativnih uređaja.Nadopunjuje izgled vašeg automobila, bez žrtvovanja performansi.Zaštitite svoj automobil i mir, uz pomoć našeg противоугонного uređaja.

Specifikacija:

1. materijal: metal

2. Veličina proizvoda: oko 36x19x7 cm / 14.17x7.48x2.76 cm

Pakiranje popis:

1 automobil sigurnosne brave na kolu upravljača (1 brava + 2 ključa)

Napomena:

1. Zbog različitih rasvjete i postavki zaslona boja proizvoda se može malo razlikovati od slike.

2. Zbog različitih ručnih mjerenja, molimo vas, imajte na umu razliku u iznosu od 1-2 vidi

Tehničke karakteristike

Materijal Metalne
Broj modela volan automobila
Podrijetlo Kontinentalna Kina

0 Naši Za ovaj proizvod

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi

    • Besplatna dostava Besplatna dostava prilikom naručivanja preko Kn99
    • Korisnička podrška 24 Na raspolaganju recepcija on-line podrška
    • Povrat novca 100% Jamstvo povrata novca
    • Pravila povrata 30 Usluga se vratili u roku od nekoliko dana