Meni


Običaj Akril Privjesak za ključeve Personalizirane Pas/ Personalizirani Poklon Privezak za ruksak-sharma Foto Najbolji Božićni Ovjes M9c6

8.10 kn 16.20 kn

Besplatna dostava
Rejting0Od 5
Informacije
  • sku: v85562
Oznake

1. Jednostavno postavljanje: Naš proizvod predstavlja 2D stana ukras nepravilnog oblika, a ne 3D. Kliknite na "Postavite SADA", početi graditi svoj prekrasan ukras.

2. Jednostavnost korištenja.Dostupne u svim mogućim oblicima, te viseće dekoracije dolaze sa omčom za vješanje, koji se može lako objesiti na božićni drvce, hladnjaci, vrata, prozori ili zidovi!Operite ručno u hladnoj vodi (ispod 30 stupnjeva), bez izbjeljivača, i objesite da se osuši.

3. Savršen poklon za Božić: Božićni ukrasi bijele, zlatne i srebrne boje, božićne ukrase u crveno-bijele boje i ukrase za božićno drvce 2023 godine - savršen poklon za obitelj, pogodan za sportaše, ljubitelje pasa / mačaka, ... na Božić, obljetnice, tulumi, dijeljenje darova i druge aktivnosti.

4.2023 Ekskluzivni suveniri: Božićni ukrasi - idealan suvenir koji se može objesiti na božićni drvce, kamin, automobil, stepenice, radne, hodnika, spavaće sobe, dnevne sobe i bilo gdje, idealan je način da zapamtite 2023 godine. Obiteljske božićne dekoracije 2023 godine može se koristiti kao porodičnu relikviju, povijest snimanja ne prestane raditi s vremenom, i lako ih je nositi sa sobom.

5. GARANCIJA ZADOVOLJSTVA: sigurni Smo da ćete i u svima, koji je dobio to, nužno svidjeti naš božićni ukras.Ako niste zadovoljni s našim proizvodom, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas, a mi ćemo vam ponuditi najbolje rješenje u roku od 24 sata.

Размер8 cm/ 3,14 inča

10 cm /3,93 inča

Zahvaljujemo na umu, mi jamčimo kvalitetu naših proizvoda.Dobar dan!

Tehničke karakteristike

Podrijetlo Kontinentalna Kina
Materijal Plastika

0 Naši Za ovaj proizvod

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi

    • Besplatna dostava Besplatna dostava prilikom naručivanja preko Kn99
    • Korisnička podrška 24 Na raspolaganju recepcija on-line podrška
    • Povrat novca 100% Jamstvo povrata novca
    • Pravila povrata 30 Usluga se vratili u roku od nekoliko dana