Meni


Digitalni zidni sat s velikim zaslonom, Kućni elektronski zidni sat Studentski Elektronski satovi Desktop sat s digitalnim prikazom

152.46 kn 227.55 kn

Besplatna dostava
Rejting0Od 5
Informacije
  • sku: v84824
Oznake

Digitalni zidni sat s velikim zaslonom, kućni elektronski zidni satovi, studentski elektronski alarmi, društvene sat s digitalnim prikazom

Digitalni sat sa velikim displejom - u kategoriji zidne sati prikazuju velike brojke!To je zidni ili stolni satovi, s velikim zaslonom brojeva.Funkcionira i kao stolni sat alarm sa funkcijom ponavljanja, a razvijen je s obzirom na apsolutnu jednostavnost, tako da možete upravljati i čitati, bez ikakve buke.

Točan datum i vrijeme - Ovi zidni sat je postavio točno vrijeme i opremljeni sat, koji neće dopustiti da propustite važne sastanke i aktivnosti.Kupite najvrednije sat za najmanje novca.

Sat za ured - formati prikaza 12 ili 24 sata; 8 vremenskih zona na izbor (PST, MST, CST, EST, AST, NST, HST & AKST) i sposobnost da se uključili ili isključili ljetno vrijeme, prikaz temperature u stupnjevima Celzijusa i Fahrenheita; točan datum i vrijeme.Ovi digitalni zidni sat i pogodna za uređenje ureda, kupaonica i dnevni boravak.

Zidni sat s naznakom temperature - Ovi digitalni zidni satovi imaju высокоточными senzorima definicije koje daju najtočnije informacije o temperaturi u zatvorenom prostoru i stvaraju maksimalno ugodnu atmosferu u prostoriji.

Digitalni zidni satovi s automatskim traženjem stanica na baterije - kako samo stavite dvije baterije AAA (nisu uključeni), oni se automatski instalirati pravo vrijeme.Vi samo trebate odabrati vremensku zonu.

Materijal: plastika

boja: svijetlo drvo/tamno drvo

Upućivanje sadržaj:

1 * Alarm

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Tehničke karakteristike

Podrijetlo Kontinentalna Kina
Pametan uređaj DA

0 Naši Za ovaj proizvod

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi

    • Besplatna dostava Besplatna dostava prilikom naručivanja preko Kn99
    • Korisnička podrška 24 Na raspolaganju recepcija on-line podrška
    • Povrat novca 100% Jamstvo povrata novca
    • Pravila povrata 30 Usluga se vratili u roku od nekoliko dana