Meni


Oznaka "Ruka demon", smola, 3D pandža vještica je za Noć vještica, Ruka đavola na Halloween, uređenje radne površine, oznaka, ornament

58.54 kn 117.15 kn

Besplatna dostava
Rejting0Od 5
Informacije
  • sku: v83640
Oznake

Glavne točke:

1. Atraktivna oznaka: ruka iz svijeta horor polako otvara svoju knjigu.To je kreativna i zastrašujuća ukras.Kada ćete ga koristiti, to će vam više pažnje i zahvalnosti.

2. Trajnost i sigurnost: Ova kartica je izrađena od trajnog i sigurnog polimernih materijala, štiti okoliš, stabilne i čvrste, kao i ugodan na dodir.

3. Jednostavnost korištenja: Postavite naš favorit "Ruka đavola" u sredinu svoje knjige, da otjerati sve one koji će htjeti zaviriti u svoju knjigu.Ili stavite ga u svoju knjigu u Halloween noć, stvoriti zastrašujuću situaciju.

4. Raznovrsnost: Bookmark Demon Hand - to nije samo oznaka, ona je i odličan dodatak za ukrašavanje knjiga na polici ili stolu.Krunica učionici oznake nalazi se izvan knjige, lako ju je pronaći.

5. Odličan dar za čitatelje: Oznaku "Ruka demon", može se udobno smjestiti u knjizi.Markera za stranice knjige smatraju idealni pokloni za prijatelje koji vole čitati na Halloween i Božić.

Opis:

Oznaku "Ruka demon" se može idealno je mjesto u sredini knjige, obeshrabruje one koji će htjeti zaviriti u svoju knjigu.Ili stavite ga u svoju knjigu u Halloween noć, stvoriti zastrašujuću situaciju.

Oznaka "Ruka demon" je izrađena od visokokvalitetnih smola, koja je izdržljiva, siguran i ugodan na dodir.Zahvaljujući tome, vaša knjiga će izgledati jedinstveno.

Tehničke karakteristike:

1. Naslov: Oznaka "Ruka đavola".

2. Veličina: oko 9 * 9 * 12 cm/3.54*3.54*4.72 palac

3. Težina: oko 160 g

4. Materijal: smola

Pakiranje list:

1 * Oznaka

Napomene:

1. Zbog svjetlosnih efekata i kutova snimanja boja proizvoda i boja, kao što je prikazano na slici, mogu se razlikovati.

2. Zbog ručnog mjerenja mogu biti odstupanja od proizvoda.

Tehničke karakteristike

Stil Moderan stil
Materijal smola
Pametan uređaj no
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Tema Ljudi

0 Naši Za ovaj proizvod

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi

    • Besplatna dostava Besplatna dostava prilikom naručivanja preko Kn99
    • Korisnička podrška 24 Na raspolaganju recepcija on-line podrška
    • Povrat novca 100% Jamstvo povrata novca
    • Pravila povrata 30 Usluga se vratili u roku od nekoliko dana