Meni


Ekskluzivni zidni sat za golf, vintage vinil ploče, zidni satovi, ručni rad, individualni dekor za golf club, najbolji poklon za igrače golfa

201.19 kn 236.71 kn

Besplatna dostava
Rejting0Od 5
Informacije
  • sku: v81085
Oznake
zidni satovi

Retro-zidni sat s vinil ploču

Napravili smo naše sati od starih rabljenih gramofonskih ploča.

Kroz naše strasti prema glazbi dajemo novi život koristilo i dovede u opasnost vinil пластинкам, radimo ih funkcionalan, lijep i atraktivan dio vašeg interijera.

Također za sve eko-ljudi - korištenje vinyl kao korisnog materijala smanjuje potrošnju novih sirovina.

Međutim, ljubitelji glazbe ne treba se bojati - mi stvaramo satovi na temelju zapisa, koji više ne funkcioniraju - to je razlog zašto na albumu može biti puno manje ogrebotine.

SPECIFIKACIJA:

Svi satovi izrađeni su od 12-inčni (30 cm) recikliranih gramofonskih ploča.Stvarna veličina nakon izrezivanja će se razlikovati u zavisnosti od oblika.Brojčanik je naljepnica Vinil ploča šalje nasumično Tip baterije: 1 baterija tipa AA (ne isporučuje se u pakiranju)

SATNI mehanizam:

Mi koristimo visoko kvalitetne bešumni mehanizmi s plutajuće utezima.Ne bismo željeli remeti vaš san.Za nas je vrlo važno za vaš dobar noćni san.

PAKIRANJE

Sat se šalju u čvrstom, эстетичной ambalažu od recikliranog papira.Sve je zapakirano profesionalno, unutar zaštitne jastučiće koristimo stiropora, da se vaš proizvod uzeti ga svi testovi tijekom transporta :).Trudimo se da vaš prostor došla do odredišta, što je prije moguće i u cjelosti.

POBOLJŠAJTE IZGLED VAŠEG DOMA.

Divan poklon za svaku prigodu i dobra dekoracija spavaće sobe, dječji vrtić, dnevni boravak, bar, trgovina, kafića, restorana i zabave.

Funkcija led rasvjeta.:

Kontroler upravlja uključivanja / isključivanja i načina osvjetljenja.On je mali i vrlo user-friendly.Za rad daljinskog upravljača, potreban je baterija CR2025 (nije uključena).Same lampe su vrlo lijepo sjaje.Dostupan u 7 boja, načina i 3 načina osvjetljenja.Ako ste rezervirali sat sa pozadinskim osvjetljenjem, možete dobiti: -Vinil sat sa linearnim led; -daljinski upravljač IR RGB LED; - USB kabel duljine 1,8 metara; -Adapter 5 također će biti isporučen zajedno sa vašom adresom dostave.

Dobrodošli na pojedinačni nalog

SVIĐA ideja, ali ne SVIĐA DIZAJN?Stvorimo NOVI ZAJEDNO! – Samo recite nam što biste željeli vidjeti na svoje posebne satima, i mi ćemo pripremiti za vas novi dizajn.U većini slučajeva naš tim dizajnera će nacrtati skica vaših sati u roku od 24 sata.Možete ga pregledati, komentirati i pitati razrade (ako je potrebno), sve dok ne budete u potpunosti zadovoljni dizajnom.

Tehničke karakteristike

Vrsta Zidni satovi
Broj modela GIT-1370
Materijal Drugo
Stil Klasični stil
Vrsta zaslona Igla
Materijal kućišta Drugo
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Tip kretanja Kvarc
Promjer 30 cm
Oblik Jedna linija
Karakteristike Starinski stil
Slika APSTRAKCIJA
širina 30cm
Tip zidni sati Drugo
Prikladno smještaj dnevni boravak
Kombinacija Odvojen

0 Naši Za ovaj proizvod

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi

    • Besplatna dostava Besplatna dostava prilikom naručivanja preko Kn99
    • Korisnička podrška 24 Na raspolaganju recepcija on-line podrška
    • Povrat novca 100% Jamstvo povrata novca
    • Pravila povrata 30 Usluga se vratili u roku od nekoliko dana