Meni


Oprema za hitne duša, laboratorij sredstvo za ispiranje očiju s jednim ustima, bežični desktop sredstvo za ispiranje očiju s dva ustima, 1 kom.

778.33 kn

Besplatna dostava
Rejting0Od 5
Informacije
  • sku: v457821
Oznake

Naziv proizvoda: двухпортовая perilica za oči (ručno)

Materijal: mesing / polipropilen

Površinska obrada: prskanje epoksida.

Pribor: crijevo 1,5 mm, pločice i podloge.

Područje primjene: laboratorij / kemijska postrojenja.

Nos: Za integrirani oblikovanje izabran polipropilen je materijal koji je maglovit i вспененным, čime se štedi vodu i efikasno poboljšati;

Baza: легкосплавный materijal s утолщенным površni sloj, koji je pogodan za instalaciju i lako se fiksira na radnoj površini, kao i izdržljiva.

Prekidač: u skladu s эргономикой, защелкивающимся prekidač, raspon utičnice i kutu utičnice, on je lagan za korištenje; Sprječava začepljenje, koristan za zdravlje i štedi vodu, koristeći ručni prekidač, samo kliknite dolje i pritisnite crveni gumb da se stabilizira izlaz vode.

Poklopac: Koristeći tehnologiju spor tlak, voda se lagano stapa, da štiti oči.Silikonska navlaka je izrađena od ne-toksičan polietilen - potpuno novi materijal, koji je koristan za zdravlje i bezopasna za okoliš.Šuplja silikonska navlaka i brzo uklanjanje vode ne dopuštaju da akumulira vodu, sprečavaju pojavu plijesni, sprečavaju prodiranje vlage i razmnožavanje bakterija, a također pružaju sigurnost i zdravlje operatera.

Kućište ventila: nehrđajući bakar 59 uzoraka, obložen kućište ventila, više od visoke gustoće i čvrstoće, ne dovodi do pojave трахомы.

Osnova protiv korozije od legure: osnova od legure, debelo premaz izvana, tehnologija электрораспыления mesinga, jednostavan za instalaciju i montiran na stolu, trajan.

Tehničke karakteristike

Podrijetlo Kontinentalna Kina

0 Naši Za ovaj proizvod

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi

    • Besplatna dostava Besplatna dostava prilikom naručivanja preko Kn99
    • Korisnička podrška 24 Na raspolaganju recepcija on-line podrška
    • Povrat novca 100% Jamstvo povrata novca
    • Pravila povrata 30 Usluga se vratili u roku od nekoliko dana