Meni


Glazbene žlice Drveni udaraljka Folk Žlice Glazbene Žlice Drvena žlica Tradicionalni bubnjevi Žlice Glazbene

76.73 kn 109.62 kn

Besplatna dostava
Rejting0Od 5
Informacije
  • sku: v447049
Oznake

Naše glazbene žlice idealni su kako za studente, tako i za nastavnike.Zahvaljujući visoke čvrstoće i široku primjenu, oni su savršeni za one koji žele dati svojoj glazbi jedinstven zvuk.Glatkoću i udobnost tih žlice čine igru na njih ugodan, bilo da je to praznika ili rođendana.

Specifikacija:

Naziv proizvoda: muzički instrument žličica

Materijal: drvo

Boja: boja drveta

Veličina proizvoda: 21x4x2 cm / 8.27x1.57x0.79 inča

Težina: 93 g

Pakiranje list:

1 * Glazbena žličica

Napomena:

Zbog različitih rasvjete i postavki zaslona boja proizvoda se može malo razlikovati od slike.

Zbog različitih mjerenja ručno dozvoljeno je razlika u iznosu od 1-2 vidi

Detalje o proizvodu

1. Inovativno učenje: Naše glazbene drvene žlice donijeti zabavu i uzbuđenje narodnih udaraljke u vrtiće i osnovne škole.Najpopularniji oblik žlice i jedinstveni dizajn čine ih praktičan i ugodan obrazovni alat, omiljena kako studenata, tako i nastavnika.

2. Kvalitetne materijale Izrađene od kvalitetnog drveta, te glazbeni žlice sigurna i bezopasna za okoliš.Njihova visoka čvrstoća i otpornost na изгибу ih čine snažna i izdržljiva, pri tome se koriste samo najbolji materijali, dok preostalih sigurni i pouzdani.

3. Univerzalni glazbeni žlice: napravite svoj vlastiti ritam, udario rukama, ili spojite jedinstvene tonove s violinom, kasetofon, klavir i gitaru.Svestran alat za entuzijaste, pedagoga i glazbenika, traže razne zvukove.

4. Protuklizni dizajn: Izrađen s противоскользящим dizajnom, kako bi se izbjegla šteta i osigurati stabilnost.Izuzetna izrada ističe tankim procesima graviranje, koji stvaraju jasnu i prirodnu teksturu.S glatkom i ugodnom na dodir površine, te žlice poboljšavaju svoje karakteristike, stvarajući ritmički zvuk.

5. Idealan poklon: Priuštite si sate zabave s tim drvenim glazbenim žlice.Savršeno je pogodna za bilo koje dobi i razini priprema, oni će postati izvrsni pokloni, koje će donijeti toplinu i sreću svoje najmilije u posebnim prigodama.Jednostavan za korištenje, oni se svidjeti prijateljima, obitelji i kolegama.

Tehničke karakteristike

Podrijetlo Kontinentalna Kina

0 Naši Za ovaj proizvod

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi

    • Besplatna dostava Besplatna dostava prilikom naručivanja preko Kn99
    • Korisnička podrška 24 Na raspolaganju recepcija on-line podrška
    • Povrat novca 100% Jamstvo povrata novca
    • Pravila povrata 30 Usluga se vratili u roku od nekoliko dana