Meni


Moto rukavice Zimske Moto rukavice za blato, zimske rukavice za hladno vrijeme, Ветрозащитные i vodootporne biciklističke rukavice za blato, moto

72.18 kn 180.52 kn

Besplatna dostava
Rejting0Od 5
Informacije
  • sku: v444318
Oznake

Согревайтесь i ostanite u kontaktu tijekom zime biciklističku utrku s našim biciklističkim rukavice sa zaslonom osjetljivim na dodir na runo obloge!Zahvaljujući ветрозащитному rupu za ručni zglob i odlične funkcije dodirnog zaslona ćete se osjećati toplinu društva jedni druge čak i u vrlo hladnim danima.Osim toga, oni su regulirani idealna za sadnju u bilo koje vrijeme.

Tehničke karakteristike.

Materijal: vodootporan i ветрозащитная tkanina

Stil: uobičajeni stil

Boja: plava, siva, crna

Veličina: srednje veličine

Dužina rukavica: oko 27 cm / 10,63 u.

Širina rukavice: oko 12 cm / 4,72 u.

Težina rukavice: 130 g

Oprema.

Moto rukavice za zaslon osjetljiv na dodir X1

Detalje o proizvodu

1. Visoko kvalitetni materijal: Ovi moto rukavice za zaslon osjetljiv na dodir izrađene su od kvalitetne tkanine, laka i meka, sa postavom od runo za аккумулирования topline i donjoj otvorom za ručni zglob, blokirati vjetar i spremiti ruke toplom.

2. Сверхкомфортная sadnja: Ostanite u toplini, radeći sa zamrznutom hranom u tim moto rukavice.Protuklizni i izdržljivog materijala na dlanu pruža odličan hvat, a ветрозащитная i vodootporan dizajn zadržava ruke suhe. Osim toga, prvoklasna funkcija dodirnog zaslona omogućuje vam da s lakoćom koristiti telefon.

3. Toplotni komfor: Zahvaljujući tim мотоциклетным rukavice sa zaslonom osjetljivim na dodir vaše ruke će biti toplo i ugodno je ove zime.Dugo pljuska na zapešćima i debeli термоматериал pružaju izuzetnu izolaciju, što ih čini idealnim pogodan za vozače u hladnim vremenskim uvjetima.

4. Poboljšano prianjanje i ветрозащита: poboljšati svoje vještine vožnje na motociklu uz pomoć naših moto rukavice sa zaslonom osjetljivim na dodir.Silikonska противоскользящая dizajn dlan omogućava siguran hvat, dok elastična tkanina mijenja oblik ruke i sprečava vjetra.

5. Savršen poklon: iznenadite vaše voljene ovim мотоциклетными rukavice za zaslon osjetljiv na dodir koji se razlikuju praktičnosti i udobnosti.Dostupne u muškim i ženskim veličinama, oni će biti odličan poklon za muškarce tako i za žene.Osjetite toplinu jedni druge zime i širiti radost.

Tehničke karakteristike

Podrijetlo Kontinentalna Kina
Materijal PAMUK

0 Naši Za ovaj proizvod

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena *

1 2 3 4 5

  • Besplatna dostava Besplatna dostava prilikom naručivanja preko Kn99
  • Korisnička podrška 24 Na raspolaganju recepcija on-line podrška
  • Povrat novca 100% Jamstvo povrata novca
  • Pravila povrata 30 Usluga se vratili u roku od nekoliko dana