Meni


Crvenkasto-smeđe Golema valovita perika na кружеве sprijeda za crne žene, Bakar-crveni sintetičkih perika na кружеве Sprijeda, pre выщипанные Toplinski perika

337.87 kn 637.53 kn

Besplatna dostava
Rejting0Od 5
Informacije
  • sku: v370554
Oznake

T-oblika бесклеевые sintetičkih perika: Sintetičke perike sa direktnim čipkom novog tipa 13X4X1 i 13X4, perika sa zatvaranjem srednjem dijelu uzicu, uvijene ručno čipke i pre выщипанная linija rasta kose oko čine perika potpuno prirodno i kako bi вырастающим iz svoje kože glave.T-oblika čipke wig-bob je puno jeftinije od čipke perika 4x4, a efekt od njih je isti, ako proračun nije dovoljno, ova vrsta sintetičkog vlasulja - najbolji izbor za vas, svatko može priuštiti.

Sintetičkih vlakana vrhunske kvalitete: Perika izrađena je od kvalitetnih sintetičkih vlakana, шелковистого i mekan, sintetičkih perika rijetko gube kosu i спутываются, ali mali gubitak i спутывание-to je normalno, i različiti monitori imaju malu razliku u boji, molimo vas, pogledajte stvarni proizvod.

Molimo vas podsjetiti: zbog načina transporta može deformirati (za veću zaštitu robe), protresite periku nakon vađenja iz pakiranja i, molimo vas, objesite ga na neko vrijeme. sintetičke perike se malo sjaje.možete sprej vrtić присыпку da učvrstite frizuru; Nanesite malo ulja za kosu na sintetičke kose, a zatim češljati kosu češljem sa širokim zubima. to je učinkovito zaštititi perika od спутывания. pogodno za osjetljivu kožu.

To je ljudska kosa?

Ne, oni su napravljeni od sintetičkih vlakana, koji izgleda i osjeća kao pravi kosu.

Oni ne zagrijava?

Da. Stvarajte nove slike pomoću утюжка, плойки ili fenom, temperatura ne prelazi 150 ° C.

Oni su pre složen / spremni za nošenje?

DA.Kada ste dobili svoj novi perika, to je već unaprijed spremiti i gotovo je spreman za ношению ravno iz kutije.Lagano встряхнув i распушив, vi ćete biti u mogućnosti da biste dobili spreman za ношению perika za svega nekoliko minuta.

Podliježe li perika ?

DA.Ako perika izgleda suradnje ili previše slobodan, koristite podesiva zatvarač-čičak, koji se nalazi na stražnjem dijelu vlasulja, da se osigura periku na glavi.Možete podesiti opseg vlasulja do ½ cm sa svake strane za praktičnost.

Mogu li se bojite sintetičkih perika?

Da, možete.NE preporučujemo boja sintetičkih perika, kao i rizik trajno pokvariti svoj perika.Sintetičkih perika više dostupni su po cijeni od prave ljudske kose, i često dolaze u različitim zabavne i klasične boje.Najbolje što možete učiniti kada vam se rodila vaša trenutna kolekcija - to kupiti novu periku željenu boju.

Da, ako ja još uvijek želim slikati svoj sintetičkih perika?

Ovi sintetički materijali ne sadrže prirodnih pigmenata, koji je u ovim ljudskih kosi, a to znači da je normalne boje za kosu ne odgovara za sintetički парикам.Umjesto toga, preporučujemo da koristite tkanine boje, posebno dizajniran za poliester i sintetičkih materijala.

Perika izgleda baš kao na slikama?

Boje mogu prikazati u boji na svim monitorima i uređajima.Zbog male razlike između monitora, uređajima i preglednicima.

Tehničke karakteristike

Naziv Jedinstveni Rumenilo
Veličina kapu Prosječna veličina
Osnovni materijal Francuska čipka
Karakteristike Svakodnevno korištenje
Broj modela Perika čipke na temelju voluminozan val sprijeda
Tekstura Volumetrijske val
Klasa materijala Высокотемпературное vlakana
Boja čipka Prozirna
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Stil Valoviti

0 Naši Za ovaj proizvod

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi

    • Besplatna dostava Besplatna dostava prilikom naručivanja preko Kn99
    • Korisnička podrška 24 Na raspolaganju recepcija on-line podrška
    • Povrat novca 100% Jamstvo povrata novca
    • Pravila povrata 30 Usluga se vratili u roku od nekoliko dana