Meni


Prijenosni nastavni pokazivač povećanje dužine 39 "Teleskopski pokazivač za Izmjenjive ploče войлочные stopice Poklon za nastavnike D5QC

9.59 kn 12.43 kn

Besplatna dostava
Rejting0Od 5
Informacije
  • sku: v364381
Oznake
Trening Pokazivač

Prijenosni pokazivač za učenje, za proširenje dužine 39 "Teleskopski pokazivač za ploče, međusobno войлочные stopice, dar za nastavnike D5QC

OOTDTY

Značajke: potpuno novi i visoke kvalitete

DIZAJN "NEKOLIKO U jednom".Teleskopska nastavni pokazivač posebno dizajniran za korištenje u više namjena.Odlično kao prijenosni pokazivače za učitelja, pokazivač za električne ploče, olovka, teleskopske ručke za trening, žice stup i tako dalje

PROMIŠLJENI DIZAJN.Potpuno выдвигающаяся dužina 39 cm.Dužina presavijeni iznosi 8,3 cm.Ukupni promjer oko 0,47 cm.Противоскользящая mat ručka, udoban hvat. Dizajn телескопического stup od 6 stupnjeva za jednostavnu uporabu.Izdržljiva u potpuno otvorenom položaju, ne reeling.S fleksibilnim uzicu, udoban za nošenje i pohranu.Lagan i prenosiv.

PROFESIONALNI, univerzalni.Olovka-pokazivač za učitelja opremljen фетровой kontakt glavom, koji je odvojiv i заменяемой, čime se izbjegava oštećenje zaslona osjetljivog na dodir i e-zajednice.Visoka osjetljivost, izvrsne performanse u radu, kompatibilan je s većinom elektronske zajednice inteligentna cool daske i tako dalje napomena: Ovaj pokazivač ne podržava unos teksta.

SVESTRANOST, PRAKTIČNOST.Višenamjenski edukativne pokazivač.Široki opseg: poslovne konferencije, poslovne sastanke, treninge, predavanja na fakultetima, аудиторное trening i još mnogo toga.

SAVRŠEN POKLON. Univerzalni dizajn, fleksibilan i višekratnu upotrebu.Sjajna i priručnike za nastavnike, profesore, studente itd. Dobar poklon nastavnicima, poslovnim ženama /muškarcima, kućnim osoblju, prodavačima, секретарше, dizajnerima i sl.

Specifikacija: Boja: crvena, Plava boja; Crna, narančasta

Materijal: nehrđajući čelik+ filc+ PVC

Promjer: približno 1,2 cm / 0,47 cm

Dužina ručke: oko 21-27 cm / 8,27-10,63 u.

Dužina kada se pruži: oko 100-120 cm / 39,37-47,24 u.

Težina: približno 75 g

Upućivanje uključuje: Upućivanje uključuje:

1 kom. uvlačenje pokazivač za nastavnika

Napomena: 1. Molimo, dopustite da grešku 0-1 cm zbog ručnog mjerenja. molimo vas, pobrinite se da vam ne smeta, prije nego što ponuditi cijenu.

2. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.Hvala!

Tehničke karakteristike

Podrijetlo Kontinentalna Kina
Broj modela D5QC5AC605413-ILI

0 Naši Za ovaj proizvod

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi

    • Besplatna dostava Besplatna dostava prilikom naručivanja preko Kn99
    • Korisnička podrška 24 Na raspolaganju recepcija on-line podrška
    • Povrat novca 100% Jamstvo povrata novca
    • Pravila povrata 30 Usluga se vratili u roku od nekoliko dana