Meni


Duge Ravne Perika za Žene boje su Avokado, Zelene Sintetičkih Perika s Šiške, Prirodna Linija Rasta Kose, Svakodnevno Korištenje, Cosplay, otporan na toplinu

129.72 kn 259.44 kn

Besplatna dostava
Rejting5Od 5
Informacije
  • sku: v356575
Oznake

【Prirodne perika】- U ovom prelijepom perikom koristi posebnu tehnologiju koja ga čini prirodan i uredan.Kosa imaju ugodan debljinu i težinu, kao vlakana na dodir ugodna i mekana, bez спутывания.On također ima prirodni dio sprijeda.Možete ga nositi za svakodnevnu upotrebu, kostim stranke, косплея, datumi, modne ili jednostavno za zabavu.U njemu ćete dobiti realističan i prirodan izgled.

【Zdrava vlakna】- U ovom perikom koristi fiber Канекалон, koja je pogodna za dugotrajno korištenje, a najbolji je vlaknast materijal za vlasulja.Izgleda potpuno prirodno, svilenkasta i glatka, kao pravi ljudska kosa, mekana na dodir, lako расчесывается, gotovo ne molts i ne спутывается.

【Kapa za vlasulja】 -U njoj se koristi prozračna pink mreže, zahvaljujući kojoj se osjećate ugodno kada nosite ga.S dvije strane vlasulja postoje dvije regulacijski ukrasi koje možete učvrstiti u fiksnom položaju u skladu s različitim veličinama glave.

【Specifikacija】 --- u Boji: isti kao na slici; U paketu: 1 kom. perika + 1 kom. kapa za vlasulja.Molimo, imajte na umu: ovaj perika ne može se slikati.Postoje neke razlike u boji zbog rasvjete i monitora.

【Usluge】 --- mi Smo фабричным proizvođač.Puštamo perika više od 10 godina.Pažljivo smo testirati svaki perika prije slanja.Molimo kontaktirajte nas ako naiđete na bilo kakve probleme.Roba može vratiti u roku od 30 dana od dana primitka isporuke.Koju ćemo vam odgovoriti putem e-maila u roku od 24 sata.

Tehničke karakteristike

Karakteristike Svakodnevno korištenje
Naziv EASIHAIR
Klasa materijala Высокотемпературное vlakana
Možete napraviti kemijsku завивку DA
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Tekstura Heteroseksualnih
Veličina kapu Prosječna veličina
Dužina vlasulja dugotrajan

2 Naši Za ovaj proizvod

  1. Rejting5Od 5

    Klijent 2024-01-11

    vrlo uspješna kupnja

  2. Rejting5Od 5

    Klijent 2024-01-11

    vrlo uspješna kupnja

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi

    • Besplatna dostava Besplatna dostava prilikom naručivanja preko Kn99
    • Korisnička podrška 24 Na raspolaganju recepcija on-line podrška
    • Povrat novca 100% Jamstvo povrata novca
    • Pravila povrata 30 Usluga se vratili u roku od nekoliko dana