Meni


Dijelovi za motocikle, pedala stražnje kočnice nožna poluga za Kawasaki Ninja ZX-6R, ZX-636, ZX-6RR 2003 2004

134.98 kn 168.72 kn

Besplatna dostava
Rejting0Od 5
Informacije
  • sku: v245438
Oznake
detalji moto papučicu stražnje kočnice nožna poluga

Nožna poluga pedale stražnje kočnice

To je lijep detalj za zamjenu заржавевшего ili deformacija ručice.

Redovita zamjena ručice može spriječiti nesreće i zadržati učinkovitost bicikla

Ovaj predmet se razlikuje visoke kvalitete i pogodna za svakodnevnu upotrebu.

Teška aluminijska konstrukcija

Značajke:

Materijal: aluminij visoke kvalitete

Boja: crna, srebrna

Instalacija: izravna zamjena na vijak.Točno odgovara izvorniku

Jednostavna instalacija!Nema dodatni hardver potreban!Upute set ne uključuje

Primjenjivost:

Za Kawasaki Ninja ZX-6R/ZX-636/ZX-6RR 2003-2004

① Trenutno primamo uplate Alipay, Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi, bankovnim transferom.Sve glavne kreditne kartice prihvaćene preko sigurnog sustava za escrow.

② Molimo vas, provjerite da li ste pročitali sve opis i slažem se s transakcijom prije kupnje.Mi cijenimo operativnu plaćanje i radujemo se vašoj suradnji u budućnosti.Neplaćene narudžbe će biti isporučen u roku od 20 dana.

③ Kao i obično, mi ćemo poslati robu u roku od 1-3 dana nakon potvrde plaćanja.Kôd za praćenje će biti ponuđen nakon slanja.Svi naši proizvodi su 100% potpuno novi i dobre kvalitete. ① Molimo vas, provjerite svoj poštanski broj i broj telefona. prije plaćanja.Oni su obavezni za međunarodne ekspresne dostave.Što se tiče adrese, ne možemo poslati na poštanski sandučić, kupac treba to napomenuti.

② Uvozne carine, poreze i pristojbe nisu uključeni u cijenu robe ili trošak dostave.Odgovornost za ove naknade su kupci.Molimo vas da se obratite s carine vaše zemlje, kako bi se utvrdilo kakve su ove dodatne troškove, prije početka trgovanja / kupnje.

Imajte na umu da su rokovi isporuke mogu razlikovati, posebno na vrhuncu razdoblja ili u nepovoljnim vremenskim uvjetima. ponekad Kina-pošte radi malo sporije, nadam se, mogli čekati paket, hvala. ako je rok isporuke dolazi na kraju, mogli zatražiti od nas da ga produžiti za vas

① Nudimo 7-dnevnu garanciju povrata novca ako niste zadovoljni kupnje.Molimo vas da provjerite vaše narudžbe pri primitku.Nikakva potraživanja nisu zadovoljene po isteku 30 dana od dana isporuke.Mi vam nudimo puni povrat novca ako mi poslali pogrešan broj, krivi proizvod ili oštećene robe. i, molim vas, pošaljite nam kvalitetne fotografije za potvrdu problem, inače će nam teško vam pomoći.

② Svi vraćeni proizvodi moraju biti u tome izvornom obliku u kojem smo ih poslali, i neće utjecati na ponovnu prodaju, inače ne primamo return.as obično morate platiti troškove dostave prilikom vraćanja. ali ako su problemi uzrokovani nama, mi ćemo sigurno ćemo biti krivi za ovo.

① Molimo, pošaljite nam e-mail riješiti bilo koji problem, prije nego što ostavite nam loše kritike.Mi ćemo vam odgovoriti putem e-maila ili na Vozila.com.hr massage što je prije moguće.Budući da smo odgovorni prodavatelj, ne bismo recimo, da i vi pretrpjeli nikakve štete.

② Molimo vas, ne otvarajte spor i ne ostavljajte loše ocjene, prije nego nas kontaktirate.smatramo da je komunikacija najbolji način za rješavanje problema, hvala.

③ Mi ćemo biti vrlo zahvalni ukoliko ostavite nam 5-star ocjenu, ako ste zadovoljni narudžbom.vaše povratne informacije je vrlo važno za nas, kako za prodavca električne energije.

Tehničke karakteristike

Oprema Za Kawsaki ZX-6R ZX-636 ZX-6RR 2003-2004
Dužina predmeta 0inch
Godina proizvodnje Novo
Promjer proizvoda 0inch
Tip proizvoda Užad i kabeli
Certifikacija vanjskih iskusenja CCC
Visina predmeta 0inch
Naziv modela Kočnice na papučicu ZX-6R
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Širina predmeta 0inch
Težina proizvoda 0kg
Tip materijala Aluminij
Marka мотобайка Kawasaki
Značajke ZX-6RR

0 Naši Za ovaj proizvod

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi

    • Besplatna dostava Besplatna dostava prilikom naručivanja preko Kn99
    • Korisnička podrška 24 Na raspolaganju recepcija on-line podrška
    • Povrat novca 100% Jamstvo povrata novca
    • Pravila povrata 30 Usluga se vratili u roku od nekoliko dana