Meni


20.47X18.5 inča Božićne torbice Za Blagovaona Stolice Atraktivan Dizajn Gnome Christmas Festivalu Home hotel Chair Decoration Cover

61.52 kn 123.12 kn

Besplatna dostava
Rejting0Od 5
Informacije
  • sku: v212145
Oznake

20.47X18.5 inča Božićne torbice Za Blagovaona Stolice Atraktivan Dizajn Gnome Christmas Festivalu Home Hotel Chair Decoration Cover

Prodaje Točke:

1. Izabrane čete kvaliteta: Naše božićne navlake za stolice izrađeni su od visokokvalitetnog pamuka i pliš tkanine, što omogućava lagano i udobno sjedalo.Ne držati se zajedno i ne ostavlja dlačice, oni su dugo ostaje u odličnom stanju.

2. Atraktivan dizajn: Ove božićne navlake za stolice izrađeni u slatko obliku Rudolf, dodajući blagovaonicom atmosferu Božića.Oni su vrlo zanimljive i atraktivne i izraditi dojam na svoje goste i obitelj.

3. Napravite svečanoj atmosferi: pretvorite svoje stolice u simbol Božića uz pomoć naših navlake za stolice.Zahvaljujući dizajnu u svečanoj teme i spravljenim od mekana, izdržljiva tkanina, ove vrećice stvaraju toplu atmosferu u bilo kojem okruženju.

4. Odličan poklon: Ovaj božićni presvlaka za stolice će biti savršen poklon za bilo koju posebnu odmor, kao što je Dan zahvalnosti, Božić ili rođendan.U njoj su vaši najdraži će se osjećati ugodno i svečano u svojoj kući.

5. Jednostavnost instalacije i pouzdanost: Podarite vašem blagovaonicom svečani izgled uz pomoć ovih božićnih navlake za stolice.Gume veličine 20,47х18,5 inča idealan je za većinu stolice i ne spada, što pojednostavljuje njihovu ugradnju i sidrenje.

Opis:

Podarite vašim stolice svečani izgled uz pomoć našeg božićnog dekora za stolice!Napravio slatka obliku Rudolf, te sjedalo donijeti dašak blagdanskog raspoloženja u bilo koji dom, hotel ili restoran.Ove vrećice veličine 20,47x18,5 inča lako blijede i idealne su za Dan zahvalnosti i Božić

Svojstva:

1. Naziv proizvoda: Božićni torbica za stolom za stolice

2. Materijal: tkanina

3. Veličina: 52x47 cm / 20.47x18.5 inča

4. Težina: 97,5 g

5. Primjena: kuća, hotel, restoran, kafić i sl.

Lista proizvoda:

Torbica za božićne pauze stolice x1

Tehničke karakteristike

Podrijetlo Kontinentalna Kina
Broj modela Božićne Torbice Za Blagovaona Stolice
Vrsta skupa no
Korištenje Hotelski stolica
Materijal Замшевая tkanina
Slika GLUMCIMA
Stil Moderan stil

0 Naši Za ovaj proizvod

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi

    • Besplatna dostava Besplatna dostava prilikom naručivanja preko Kn99
    • Korisnička podrška 24 Na raspolaganju recepcija on-line podrška
    • Povrat novca 100% Jamstvo povrata novca
    • Pravila povrata 30 Usluga se vratili u roku od nekoliko dana