Meni


Super Meko Nebo Plavo Ljetno Deka Od Tkanine Лиоцелл Klima-Uređaj Tanak Pokrivač Hladnoća Sna Elegantan Čipka Individualni Dublji San

4 294.62 kn

Besplatna dostava
Rejting0Od 5
Informacije
  • sku: v208430
Oznake

Veličina Queen Size :

200 x 230 cm (79 x 91 centimetar)

Težina: oko 2,2 kg

Parametar:

Boja: nebo plava

Tkanina: 100% vlakana лиоцелл

Punilo: 20% Sojina vlakna, 80% poliester

Broj niti u tkiva: 600 Broj niti je

Broj tkanina: 100

Inženjering: Reaktivni ispis, plahte čipke s šuplja vezom

Inspiraciju za dizajn: Prirodna ljepota mistične poezije isprepletena i cvjeta raspršenim bojama ručni rad u накладывающемся jedni na druge кружеве.U tom trenutku snaga prirode буйствует davao signal božica cvijeća.Profinjene cvjetne čipke vez u kombinaciji s romantičnim bojama, uređenje eleganciju kuće cvjetnim i biljnim elementima.Plemenita temperament, upisan u kostima, je neophodna.

【teksture materijala】

Kvalitetan materijal: Naš lagani poplun za klima uređaj je proizveden od 100% лиоцелла i ispunjena 100% сверхтонкими vlaknima.

Лиоцелловая tkanine - to je ona vrsta tekstilne tkanine, koji je proizveden od ekološki čistog drveta po cvatu, predenje, predenje i tkanje.

Tkanine od лиоцелла imaju "udobnost" pamuk "trajnosti" poliestera "luksuzan estetskim osjećajem" vune "jedinstvenim dodirom" i "blaga провисанием" prirodne svile.Oni su izuzetno izdržljivi u suhim ili vlažnim uvjetima.Vlažna to je prvi целлюлозное vlakana, snagu koju u vlažnom stanju je mnogo veća od pamuka.Zahvaljujući 100% prirodnim materijalima i eko neto proizvodni proces, način života temelji se na zaštitu prirodnog okoliša i u potpunosti zadovoljavaju potrebe modernog potrošača.

Лиоцелл - to je potpuno novi vlakana, sastoji se od celuloze metoda vrti u otapalu, koji je vrlo pogodan za ljude sa alergijama.Priroda лиоцелла pomaže odvode vlagu i spremiti udobnost.

Vrlo povoljno: Vlakna лиоцелл izuzetno jednostavan i udoban u svim temperaturama, zadržava svježinu ljeta i toplo zimi.Vlakna лиоцелл dobro upija vlagu, što ga čini najbolje za vlažne uvjete, jer to smanjuje nakupljanje mirise i znojenje.Vlakna лиоцелл je idealno za ljude sa alergijama.

Najznačajnijih karakteristika hiperfinih vlakana je da je njegova linearna gustoća jedna nit puno manji nego kod običnog vlakana, dok je tanka može doći do 0,0001 дтекс.Zbog ove izvanredne karakteristike hiperfinih vlakana za to ima mnogo nekretnina koje se razlikuju od uobičajenih vlakana.

Promjer presjeka i finoće manje od mikrovlakana, od prirodnih vlakana, tako da modul gnječenja mikrovlakana u nastavku, pa je mekša tkanina za ruku; Njegov моноволокно ima niske krutosti na savijanje, tako da tkanina ima dobru драпируемостью; U usporedbi s konvencionalnim vlaknima кристалличность i orijentacija hiperfinih vlakana gore, što poboljšava relativna čvrstoća vlakana.Na taj način, povećava se čvrstoća vlakana na savijanje i višestruki savijanje, što ga čini fleksibilnim, glatka i mekana.Međutim, ta svojstva su također povezani sa strukturom tkiva, sastav vlaknastih smjese i odnosom vlakana u mješavini.U isto vrijeme za teksturirane pređe smanjenje debljine pojedinačne niti će dovesti do smanjenja volumena.

Mikrovlakana - to je poliester visoke gustoće s izuzetno tankim vlaknima, koje ga čine lako, ali čvrste.Ta vlakna daju koži mekoću i ugodna na dodir, dok preostalih воздухопроницаемыми i cool, a visoka gustoća ih čini u potpunosti otporni na stvaranje bora i blijedi.

【zaštita okoliša】

Vlakana "Лиоцелл" proizvedene iz obnovljivih izvora drva, koji može biti obnovljena na prirodan način.Drvena masa se vrši metodom NMMO-vrti.Drvenastih masu otapa u otapalu oksid, amonij i izravno prede.To je potpuno završava fizičkom utjecaju.Otapala na bazi oksida amonij reciklira, i stupanj ekstrakcije je više od 99%.To nije samo ušteda energije, zaštita okoliša, ali i održivi razvoj.

Лиоцелл nije toksičan i ne zagađuje okoliš.Proizvodi Lyocell mogu biti bio-razgradiv nakon uporabe i ne zagađuju okoliš.Pa to se zove "zelena vlakna 21. stoljeća" i dobila međunarodni certifikat ekološke sigurnosti.

【tehnologija】

Gustoća tkiva je 00 pramenove, mekša 400 teme, veće gustoće, najbolji sjaj, bolju otpornost na pranje, duži životni vijek, veće zahtjeve na proces tkanja.Proces стегания pomaže spriječiti kretanje punila.Sofisticiran i složen cvjetni uzorak podrazumijeva koristan i ljepotu, ekološki proces tiskanje i bojenje, zagađenje, nedostatak stimulacije, zdrav san.

Reaktivni ispis, kao i ime implicira, što znači da naše tiskarskih boja su obrađeni metodom jalove tiskanje i bojenje.Elementi dizajna jalove ispis raznolik, biljke i cvijeće, geometrijski oblici, engleskom slova i različitih boja blokova organski u kombinaciji, pokazujući različite stilove dizajna uz pomoć dizajnerskih tehnika.Ova vrsta tkanina se prilagođava širokom spektru grupa i pogodan je za dugo vremena.Tkanina s jet ispisom ima svijetle boje, dobru цветостойкость i mekanu ručicu.Možete ga često prati, ne выцветая, i koristiti kao novi u dugo vremena.

Reaktivni boje se nazivaju i reaktivni boje.On sadrži aktivne skupine, koje mogu reagirati s molekulama vlakana.

Tehničke karakteristike

Materijal лиоцелл
Pranje rublja Ručni stroj za pranje rublja
Slika Vezeni, Čipka s šuplja vezom
Broj tkanina 100С
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Korištenje Početna, Hotel
Broj modela MX-1028611
Naziv HS HAOXUANSEN
Boja Nebo-plava
Dobna Skupina Odrasli i djeca
Težina 2.2kg
CN Fujian
Broj niti je ≥600s
Tehnika izrade Квилтинг s jet ispisom
veličina Queen Size 200x230cm
Sezone Ljeto
Punila 20% Sojina vlakna 80% poliester

0 Naši Za ovaj proizvod

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi

    • Besplatna dostava Besplatna dostava prilikom naručivanja preko Kn99
    • Korisnička podrška 24 Na raspolaganju recepcija on-line podrška
    • Povrat novca 100% Jamstvo povrata novca
    • Pravila povrata 30 Usluga se vratili u roku od nekoliko dana