Meni


90 Stupnjeva USB-adapter 5V Protuklizni Priključak za Punjač baterije Za sat Smartwatch Višenamjenski 90 Stupnjeva USB-ac Adapter za Punjač USB Type

70.40 kn 108.27 kn

Besplatna dostava
Rejting0Od 5
Informacije
  • sku: v19422
Oznake

Povećajte upotrebljivost vašeg uređaja pomoću našeg prijenosni USB-ac prilagodnik izmjeničnog napona za 90 stupnjeva.Zahvaljujući uvoznih komponenti i kombiniranu zaštitu pruža zaštitu od korozije i mali ripple istosmjerne struje.Jednostavan dizajn "plug and play".Uživajte bez prekida povezivanja na svom uređaju, na putu.

Tehničke karakteristike:

Naslov: Adapter punjač za sati

Ulazni napon: 5 v

Izlazni napon: 5 v

Izlazna struja: 1000 mah

Sučelje: sučelje senzor

Boja: plavo-crna

Težina proizvoda: oko 5 g

Veličina proizvoda: oko 29.4*13.15*12.2 mm/1.15*0.51*0.48 palac

Pakiranje list:

1 * Adapter za punjač za sati

Napomene:

1. Zbog različitih monitora i svjetlosnih efekata stvarna boja proizvoda se može malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.

2. Molimo vas, oprostite na malo odstupanje zbog ručnog mjerenja.

Detalje o proizvodu

1. Sigurnost i pouzdanost: možete se osloniti na naš adapter punjač za sati sa svojim brojnim funkcijama zaštite, kao što su izlazni napon, zaštita od kratkog spoja, filtriranje strane prekomjerno i još mnogo toga.Budite sigurni, punjenje vaših sati neće biti problema.

2. Pouzdan rad: Nikad ne brinite o svojoj sigurnosti tijekom punjenja uz ovaj adapter za punjač sati.Njegova uvozne komponente odgovaraju besprijekornom standardima kvalitete, pruža odličnu zaštitu od smetnji i visok sigurnost.Mi smo ga testirali na stvarnim uređajima, jamčiti njegovu pouzdanost i ugodne osjećaje od punjenja.

3. Praktičan i izdržljiv: Proizveden od materijala koji nisu osjetljivi na koroziju, износостойки i izdržljiv.Ovaj adapter za punjač za sat osigurava učinkovitu i pouzdanu puniti, a pruža udoban stane na ručni zglob, što ga čini vrijednim dodatkom za dugotrajno korištenje.

4. Brz i učinkovit: Ovaj adapter za punjač za sat ima malu pulsiranje dc, nisku radnu temperaturu i brzinu punjenja.On može puniti svoj sat za manje od sat i osiguravaju dugi vijek trajanja.On je lagan za korištenje i kompatibilan je sa većinom modela sati.

5. Povoljno uzeti sa sobom: ne dopustite da севшему tako i na bateriju sati usporiti.Naš adapter za punjač za sati lagan i kompaktan, lako ga možete nositi sa sobom gdje god idete.Uživajte u jednostavnim punjenja kod kuće, na poslu ili vani.

Tehničke karakteristike

Naziv CHOETECH
Vrsta Ekran
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Dobna skupina primjene Za odrasle

0 Naši Za ovaj proizvod

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi

    • Besplatna dostava Besplatna dostava prilikom naručivanja preko Kn99
    • Korisnička podrška 24 Na raspolaganju recepcija on-line podrška
    • Povrat novca 100% Jamstvo povrata novca
    • Pravila povrata 30 Usluga se vratili u roku od nekoliko dana