Meni


Hat-bobby pin u obliku лолиты ručni rad -Svečani božićni pribor za kosu-рожки

53.21 kn 71.89 kn

Besplatna dostava
Rejting0Od 5
Informacije
  • sku: v177539
Oznake

Karakteristike:

ООТДТИ

7 stilova na vaš izbor: Božićni šiljat cilindar sa svjetlom / Božićno traka za kosu od rogova jelena sa svjetlom / Božić je čarobni žezlo od rogova jelena sa svjetlom / Božićno šešir od rogova jelena / Božićni spona s кисточками / Božićni snjegović / Božićno povez za glavu / Božićni vratne maramicu.

Uronite u blagdansko raspoloženje uz ovu lijepu božićnu заколкой za kosu u obliku лолиты!Zahvaljujući šarmantan dizajn šešir ukrašen rogovi jelena rogove, ona daje svečanu nijansu bilo frizuru.

Ovaj božićni pribor za kosu u stilu Лолиты, izrađene ručno i s ljubavlju, idealno za ovu sezonu.Bobby pin u obliku šešir ukrašen zgodnim rogovi jelena rogova, što ga čini jedinstvenim i fantastičan dodatak za vaš odmor zajedno.

Dodajte dašak elegancije vašem božić sliku pomoću ovog šarmantan kopče za kosu u obliku лолиты.Sofisticiran dizajn šešira sa zgodnim rogovi jelena rogovi odiše šarmom i sofisticiranost, koji, nesumnjivo, ima vas na svakom svečanom događaju.

Выделитесь iz gužve s ovim jedina takve vrste pribor za kosu u stilu božićnog лолиты.Šešir ručno ukrašena rogovi jelena rogova, što joj daje razigran i svečani izgled koji savršeno će nadopuniti vaš svečani stil.

Tehničke karakteristike:

Materijal: tkanina + metal

Stil: Božićni šiljat cilindar sa svjetlom / Božićno traka za kosu od rogova jelena sa svjetlom / Božićni Žezlo od roga jelena, Čarobni štapići sa svjetlom / Božićno šešir od rogova jelena / Božićni spona s кисточками / Božićni snjegović / Božićno povez za glavu / Božićno lanac na vrat (opcionalno)

Paket uključuje:

A: Božićni šiljat cilindar (14,5 cm) s pozadinskim osvjetljenjem B: Velika povez za glavu od božićne оленьего rog + af C: čarobnog štapića od božićne оленьего rog + af D: Božićni cilindar od оленьего rog (10 cm): Par božićnih кисточек F: Par božićnih snjegovića G stil: Božićni univerzalni povez za glavu: božićni lanac na vrat

Napomena:

Molim vas, dopustite pogreške u 1-3 cm, zbog ručnog mjerenja, molimo vas, pobrinite se da vam ne smeta, prije nego što ponuditi cijenu

Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati međutim, boja proizvoda.

Tehničke karakteristike

Podrijetlo Kontinentalna Kina
Vrsta metala Tibetanski srebro
CN Guangdong
Materijal PAMUK

0 Naši Za ovaj proizvod

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi

    • Besplatna dostava Besplatna dostava prilikom naručivanja preko Kn99
    • Korisnička podrška 24 Na raspolaganju recepcija on-line podrška
    • Povrat novca 100% Jamstvo povrata novca
    • Pravila povrata 30 Usluga se vratili u roku od nekoliko dana