Meni


Božić naljepnica za automobil, Automobili, bicikle, Božićno magnetna naljepnica sa psom, naljepnica na hladnjak, božićne naljepnice za kućnu автодекора

53.14 kn 106.35 kn

Besplatna dostava
Rejting0Od 5
Informacije
  • sku: v127044
Oznake

Glavne stavke:

1. Široko je primjenjivo: Ovaj auto magnetsku naljepnicu pas može lako primijeniti i ukloniti bilo koju metalnu površinu, kao što su automobili, frižideri, prijenosna računala, metalna vrata i zajednice.To je odličan način pokazati svoju ljubav prema psima i ukrasite svoje stvari.

2. Svečana magnet za psa: Dizajniran sa slikom psa u božićnoj šešir, ovaj magnet za psa za auto doda svečanoj božićnu atmosferu i učiniti vaš automobil je privlačan.

3. Izvanredan dodatak: Ti auto magnetne naljepnice su idealni za ukrašavanje automobila, pa kako oni izgledaju živo i zanimljivo.Oni imaju poseban 3D teksturom dizajn, što im daje realističan izgled.Možete ih koristiti kako bi se uvelo malo zabave i svečanosti.

4. Vodootporan i robustan: Na ovim magnetima na branik automobila prikazani sladak i zabavan pas sa jasnim tiskane grafike, koju nije lako izbrisati.Oni su izrađeni od visoko kvalitetnih PVC materijala koji su izdržljiv, vodootporan i jednostavan za nanošenje i brisanju.

5. Jednostavnost u rukovanju i uklanjanju: Nema potrebe da se u klee, ova je naljepnica s magnetom za automobil omogućuje lako ukloniti i zamijeniti ga.Ona posjeduje magnetne adhezije, koji čvrsto drži do napu vašeg automobila.

Naš visoko kvalitetne PVC magnet za pse u auto - savršen je dodatak koji će dati svoje putovanje dodir šarm.Magnetska adhezija omogućava lako držati i snimati ga, a dizajn je široko primjenjiva za auto bilo koji ljubitelj pasa.Ove božićne magneti za auto - odličan način da pokaže svoju ljubav prema svom пушистому prijatelju cijele godine.

Tehničke karakteristike:

Veličina: oko 25,4 * 18 cm/10 * 7,09 u.

Pakiranje list:

1 kom. * Naljepnica za automobil

Tehničke karakteristike

Tip materijala PVC
Tip proizvoda Naljepnice
Naziv modela Magnetna Naljepnica Za Psa
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Model Drugo
Visina predmeta 1cm
Vrsta Naljepnica na ljepilo
Dužina predmeta 28cm
Širina predmeta 19cm
Stavljanje naljepnica Cijelo tijelo
Tip naljepnice Tijelo vozila
Dizajn Ljubimac

0 Naši Za ovaj proizvod

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi

    • Besplatna dostava Besplatna dostava prilikom naručivanja preko Kn99
    • Korisnička podrška 24 Na raspolaganju recepcija on-line podrška
    • Povrat novca 100% Jamstvo povrata novca
    • Pravila povrata 30 Usluga se vratili u roku od nekoliko dana