Meni


Za SUBARU IMPREZA 2023 Auto oznaka zaslon Zaštitnik Navigator Prikaz Zaštitni sloj od kaljenog stakla Auto pribor za vozila

154.52 kn

Besplatna dostava
Rejting0Od 5
Informacije
  • sku: v122230
Oznake

Dobrodošli u trgovinu TopGrade Vehicle Store!

Savjeti za kupnju

Molimo vas da pažljivo proučite slike proizvoda i pišite nalog samo u slučaju, ako su fotografije identični.Ako je to uobičajena četverokutna lik, možete se prijaviti podatke o dužini i širini u korisničkoj službi, provjerite veličinu prije narudžbe, kako bi se izbjegle pogreške.Budući da je jedan i isti model može imati različite dimenzije.Ako imate bilo kakvih pitanja, možete se obratiti u centar službu za korisnike.

Prednosti

【Odgovarajuću veličinu 】 Provjerite realnom automobilu, točnu veličinu dobro zatvara na dodir.Nećete ni primijetiti, da je postavljena zaštitna folija za ekran.

【 Dodir bez odlaganja 】 Dodirom zaslona ostao je isti, nema kašnjenja ili bilo čega sličnog, i to uopće ne utječe na performanse zaslona

【Izdržati oštre vremenske uvjete 】 Debljina je oko 0,54 mm, tako da može izdržati visoke temperature tijekom ljeta, niske temperature zimi, tako da ne morate brinuti o пузырях, kada паркуете svoj automobil u nedjelju ili u snježne dane.

【Otpornost na ogrebotine 】 odlično štiti od slučajnih ogrebotina i udubljenja i uvijek čuva svoj ekran u izvornom obliku.

【Ультратонкое staklo 】 Korištenje ultra-tankih staklenih materijala, reprodukcija boja zaslona visoke razlučivosti čini ekran realno i izgleda vrlo moderno

【Jednostavan i nepretenciozan u instalaciji 】 Instalacija je jednostavna, samo je potrebno uskladiti svoje veličine, ona padne sama po sebi, электростатическая automatski адсорбция i dobar адгезив

U kompletu

1: zaštitna folija za ekran x1

2: alati za instalaciju (vlažan ubrus x1, suhu krpu x1, znojan papir x1)

Načina za uklanjanje slučajnih mjehurića

1. Molimo vas, проглотите ga, ako na rubovima ili negdje još postoji mali mjehurići zraka, oni se mogu automatski nestati u roku od nekoliko dana.(Preporučuje se)

2. Molimo, uklonite mali mjehurići kartice ili nešto slično, kroz nekoliko minuta mjehurića neće biti.(Preporučujem)

3. Upotrijebite alat za nanošenje zaštitne folije na ekran, koji smo приклеиваем, prebrišite nježno i polako, mjehurići nestaju nakon nekoliko minuta.(Preporučujem)

4. Molim vas, skinite ga i pokušajte, ovom metodom vam treba voditi računa o lokaciji, kako bi se za nekoliko sekundi ne formiraju mjehurići.(Ako imate iskustva, preporučujem)

Tehničke karakteristike

Paket uključuje zaštitna folija za ekran x1; alati za instalaciju
Gumenih materijala Nepropusnost
Tip materijala staklo
Tip proizvoda Naljepnice
Масляное premaz 3‰
TEHNOLOGIJA CNC
Funkcija Zaštitni štit
Bezolovni 2,5 h
Identifikacija ROHS
Izgled Svijetle
izbor HD ILI Plava
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Naziv modela Zaštitna folija za ekran za IMPREZA 2023
Stavljanje naljepnica Središnja konzola

0 Naši Za ovaj proizvod

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi

    • Besplatna dostava Besplatna dostava prilikom naručivanja preko Kn99
    • Korisnička podrška 24 Na raspolaganju recepcija on-line podrška
    • Povrat novca 100% Jamstvo povrata novca
    • Pravila povrata 30 Usluga se vratili u roku od nekoliko dana