Meni


Božićni ukras, Naljepnica za auto, Magnetna Naljepnica, Magneti za hladnjak, Žarulja, Djed Mraz, Snjegović, Светоотражающая Naljepnica, Dekoracija automobila

40.00 kn 79.99 kn

Besplatna dostava
Rejting0Od 5
Informacije
  • sku: v115187
Oznake

Rješava 100% UV-slika, kompatibilan sa gotovo svim stražnjih стеклоочистителями

Naša oznaka na brisač uklonjen i zamijenjen, ne прилипая na vašem automobilu dugo.

Strana brisača je napravljen od PVC materijala, fleksibilan i izdržljiv, stvara smiješno učinak, daje boju i živost vašem стеклоочистителю unazad.

Opis:

【Naljepnica Djeda Mraza】 Naša naljepnica sa стеклоочистителем za božićne dekoracije za auto, nove i zanimljive naljepnice sa стеклоочистителями stražnjeg stakla sa lepršav дворниками, učinak je užasavajuće i šokantne.Će vam omogućiti da bolje osjetite atmosferu Božića.

【Fleksibilna naljepnica na brisač】 Naša detalj brisača je napravljen od visokokvalitetnog PVC materijala koji je čvrst, fleksibilan i kompatibilan je s gotovo svim stražnjih стеклоочистителями. Opremljen sa ljepljivom trakom za sigurno stati.Ovu naljepnicu na brisač vrlo lako skinuti i instalirati i to je moguće ponovno koristiti.

【Vodootporne naljepnica bez ostatka】Naše naljepnice na brisač na 100% se sastoje od UV-crteža, oni su vodootporna i štite od sunca.koji se mogu ostavljati ili razbiti na dijelove, u bilo koje vrijeme bez ostavljanja tragova.

【Jednostavnost korištenja】: Korak 1: Provjerite stražnje staklo automobila, čista, suha i bez prašine, a glavni dio je usidren u odgovarajućem položaju; Korak 2: brisača Očistite, izrežite naljepnicu s prstenastim ruba na 2-3 dijela, uklonite naljepnicu i staviti ga na gornji dio brisača; 3. Korak: izrežite na naljepnici sa strane kuka na 2 dijela, uklonite naljepnicu i ljepilo za brisač prozora od PVC-a; Korak 4: Postavite brisač prozora od PVC-a, na auto-brisač i učvrstite strane kuka i spojnica zajedno.

Specifikacija:

Naslov: Naljepnice na brisač stražnjeg vrste vozila

Materijal: prozirna jedan PVC (prozirni materijal)

Pakiranje list:

1 x naljepnice na prozor automobila

Tehničke karakteristike

Stavljanje naljepnica Cijelo tijelo
pribor za odjeću Direktna isporuka
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Tip naljepnice za zid Vodootporne naljepnica na zidu
Specifikacija Magnetic body stickers
Tip proizvoda Naljepnice

0 Naši Za ovaj proizvod

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi

    • Besplatna dostava Besplatna dostava prilikom naručivanja preko Kn99
    • Korisnička podrška 24 Na raspolaganju recepcija on-line podrška
    • Povrat novca 100% Jamstvo povrata novca
    • Pravila povrata 30 Usluga se vratili u roku od nekoliko dana