Meni


Vješalica za biljke ručni rad, Šarene Držača za saksije od drvenih perli u stilu boho Makrame, Zidni Ukras za balkona, Proizvode za dom i vrt

3.48 kn 97.40 kn

Besplatna dostava
Rejting0Od 5
Informacije
  • sku: v111033
Oznake

Karakteristike:

1. Moda i eleganciju - Viseće košare za biljke u boemskom stilu mogu učiniti vaš dom ili vrt na balkonu elegantan, ukrasiti svoj ured i lako dodati nešto posebno u pariškoj četvrti montparnasse, optimizam ili moderni minimalistički stil vaše kuće.

2. Jedinstvena vještina izrade - Ova rotirajući košara za biljke izrađen od visoko-kvalitetne drveta i ima fleksibilan pletenu dizajn, u koju možete pohraniti cvjetne posude različitih oblika i veličina.Dužina iznosi 24,4 inča (oko 62 cm), koji je vrlo pogodan za saksije čiji promjer ne prelazi 9 inča (oko 22,9 cm). (Ne uključuje lonci za cvijeće)

3. Lako je visio na bilo kojoj lokaciji-ovaj rotirajući košara je pogodna kako za domaće, tako i za vanjsku upotrebu.Jednostavno odmotajte 4 konop za nogu i stavite lončanica u sredini veze.Vrlo je pogodan za boemske uređenje kuće i čini vaš život je jedinstven.Viseće police za biljke mogu se koristiti u dnevnim sobama, kuhinjama, hodnicima, dvorištima, kao i s visokim i niskim stropovima.

4. Jedinstveni dar-to je najbolji poklon za obitelj i prijatelje ljubitelje biljaka.Kao slatki poklon za bankete u povodu naselje i vjenčanja on je pogodan za razne saksije i vaze, sjajno pokazujući svoje lijepe sukulenti, kaktusi, paprat, umjetne biljke i tako dalje, a koristi se za uređenje okoliša, uređenje trgovačkih centara, dizajn vjenčanja i interijera.

5. Pleter od drvenih perli-Drveni ukrasni rotirajući košarica zrna izrađena od drvenih perli promjera 16 mm s кисточками na dnu kako dodati vaš dom boemski šik stil.

Tehničke karakteristike:

Materijal: drvo

Veličina: 62 cm/24,4 cm

Boja: boja slike

Upućivanje uključuje: 1 komad * stalak za prirodne biljke

Napomena:

1. Zbog razlike u osvjetljenju i prikazu boja proizvoda se može malo razlikovati od slike.

2. Molimo, imajte na umu razliku u 0,5-2 cm zbog ručno mjerenje

Tehničke karakteristike

Materijal Biljna vlakna
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Vrsta Viseće košare

0 Naši Za ovaj proizvod

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi

    • Besplatna dostava Besplatna dostava prilikom naručivanja preko Kn99
    • Korisnička podrška 24 Na raspolaganju recepcija on-line podrška
    • Povrat novca 100% Jamstvo povrata novca
    • Pravila povrata 30 Usluga se vratili u roku od nekoliko dana