Meni


Čestitka s Božićnog stabla Classic asortiman rođendanske čestitke za Božić, rođendan, Godišnjicu.

39.36 kn 52.50 kn

Besplatna dostava
Rejting0Od 5
Informacije
  • sku: v108333
Oznake

Topla Rasprodaja Božićnog Drvca Čestitka Classic Asortiman Rođendanske Čestitke za Poklone za Rođendan Božić Darove Topla Rasprodaja

Opis :

Karakteristike:

Gala dizajn: naše zbirke božićnih čestitki predstavili razne svečane dizajn, uključujući božićna drvca i klasične blagdanski motivi, koji će dodati dašak blagdanskog raspoloženja u vaš pisma.

3D pop-up efekt: Naš kreativni čestitka u obliku 3d-stablo je razvijen korištenjem složenih dijelova i pop-up efekt, stvarajući zadivljujući vizualni efekt, koji će privući pažnju vaših primatelja i dodijeliti svoje pisma.

Univerzalni slučajevi: da Li su rođendani, božić, godišnjice ili matura, naše razglednice su pogodni za razne prigode, što ih čini univerzalni izbor za darivanje tijekom cijele godine.

Materijali vrhunske kvalitete: Naš asortiman čestitki u stilu božićnog proizveden sa posebnom pažnjom od visoko kvalitetnih materijala, što osigurava trajnost i luksuzan izgled.Stereoproširenje sjaj daje ovom открыткам dodatnu eleganciju.

Savršen poklon: Naš klasični asortiman rođendanske čestitke ne samo da je idealna za upotrebu, ali i odličan dar za rođendan i novogodišnjih blagdana.Izbor dizajna i kvalitetan vještinu izrade čine ih promišljen i nezaboravan poklon.

Specifikacija:

Materijal: papir

Boja: plava, zelena, crvena

Napomene: Molim vas, dozvolite mala odstupanja u iznosu od-za ručno mjerenje, a osvjetljenje pri snimanju slika može dovesti do отличию boje od stvarne.

Paket uključuje :

1 * čestitka

Tehničke karakteristike

Podrijetlo Kontinentalna Kina

0 Naši Za ovaj proizvod

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi

    • Besplatna dostava Besplatna dostava prilikom naručivanja preko Kn99
    • Korisnička podrška 24 Na raspolaganju recepcija on-line podrška
    • Povrat novca 100% Jamstvo povrata novca
    • Pravila povrata 30 Usluga se vratili u roku od nekoliko dana