Meni


Ukrasi u obliku patuljaka na Halloween, 16 KOM., patuljci od bundeve, papirnate ukrase, privjesci, patuljci, jesen dekor, pokloni za zabave u zatvorenom prostoru

25.50 kn 51.01 kn

Besplatna dostava
Rejting0Od 5
Informacije
  • sku: v105635
Oznake

Dodajte malo strašna zabave vaše božićno drvce na Noć vještica uz pomoć tih slatkih ukrasa u obliku patuljaka u ведьминой temu.Ovi patuljci, izrađene bez srha i isporučene s užetom u paketu će biti odličan ukras svečane tematske zabave.Nabavite svoj vlastiti sada i obogatite svoj dekor za Halloween!

Specifikacija:

Naslov: Patuljci na Noć vještica

Veličina proizvoda: (približan iznos) 15 * 12 cm / 5,91 * 4,72 u.

Težina proizvoda: (približan iznos) 55 g

Materijal proizvoda: papir

Stil: Noć Vještica

Simulacija: starac patuljak

Upotreba: dekoracija za zurke u čast noći vještica

Pakiranje list:

Privjesak u obliku gnome na Halloween * 16шт

Viti * 1 svežanj

Napomena:

1. Zbog različite prikaze i svjetlosnih efekata stvarna boja proizvoda se može malo razlikovati od boje, što je prikazano na slici.Hvala!

2. Pri ručnom mjerenju dozvoljeno odstupanje na 1-3 vidi

Pogledajte detaljnije informacije o proizvodu.

1. Jezivo je slatka: Ovi patuljci na Halloween dolaze u 16 različitih dezena i oblika, uključujući i bundeve, kostur, vještice i druge strašne uzoraka.Idealne su za toga, dodati malo zabave i šarma u unutrašnjost svoje kuće u sezoni Noć vještica.

2. Visoko kvalitetni materijal: Ukrasite svoj dekor za Halloween uz pomoć naših patuljaka, izrađene od vrhunskog papira u boji koji osigurava trajnost, sigurnost, glatke rubove, bez riseva i lijepo završiti.

3. Svestranost: Unesite u vaš dom dodir jezivo apel s pomoću tih patuljaka na Noć vještica.Idealno za stvaranje blagdanske atmosfere na каминной polici, policama i stolovima, kao i na stablu, vrata, knjižare policama i ormarima za Halloween.Svestran i pogodna za bilo koji opseg, ovi patuljci svakako će uljepšati vaš dekor za Halloween.

4. Jednostavnost korištenja: Do ove гномам na Noć vještica u prilogu uže, tako da lako možete ih objesiti bilo gdje.Oni također imaju rupe na vrhu, što olakšava njihovo korištenje s drugim dodacima.

5. Odličan ukras za odmor: Pretvorite svoj prostor u zemlji čudesa na Noć vještica s našim atraktivnim гномами, koje su idealne za stvaranje veličanstveni dekor na odmor tematskim zabavama.Ovi patuljci su puni šarma, oni pridonose zanimljiv bar u atmosferu i stvoriti raspoloženje za strašna odmor.Nakon završetka zurke ih lako držati da duh Halloween trajala tijekom cijele godine.

Tehničke karakteristike

Materijal PAMUK
Broj modela Papir božićnih ukrasa sa гномами na Noć vještica
E-mail no
Podrijetlo Kontinentalna Kina
U povodu Noć vještica

0 Naši Za ovaj proizvod

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi

    • Besplatna dostava Besplatna dostava prilikom naručivanja preko Kn99
    • Korisnička podrška 24 Na raspolaganju recepcija on-line podrška
    • Povrat novca 100% Jamstvo povrata novca
    • Pravila povrata 30 Usluga se vratili u roku od nekoliko dana