Meni


Božićni ukras-stepenice Slatka crtani stepenice Božićni ukras Bogata Fleksibilna Drvce Stepenice Animirani

34.03 kn 68.06 kn

Besplatna dostava
Rejting0Od 5
Informacije
  • sku: v105020
Oznake

Dođite do svoje božićne drvce s našim приставной stepenice!Ne osnove, lako se čisti i idealan je za kućnu upotrebu ili kao dekoracija restorana.Njegov zapanjujući efekti, bez sumnje, inspirirati vas na kreativnost u stvaranju inspirativnog ukras svečane sezone.

Tehničke karakteristike:

Naslov: Božićna dekoracija za zidove.

Materijal: pjena + tkanina

Veličina: oko 19 * 2 * 90 cm/7.48*0.78*35.4 u

Pakiranje list:

1 * Božićno zidni ukras

Napomene:

1. Zbog različitih monitora i svjetlosnih efekata stvarna boja proizvoda se može malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.

2. Molimo vas, oprostite na malo odstupanje zbog ručnog mjerenja.

Pogledajte više detalja o proizvodu

1. Vrhunska kvaliteta: Naša božićna stepenice, izrađen od čvrste i otporne na koroziju materijala, stajati test vremena.Njegova pjena otporna na habanje i tkiva emitiraju манящее toplinu, pruža svečanoj atmosferi, koja je sačuvana iz godine u godinu.

2. Univerzalna primjena: Objesite našu božićnu stubište-dekor na većini površina, vrata, zidovi, prozori, police ili kamina i uronite u svečane sezone.Idealno za širenje božićnog duha u dnevnim sobama, dvorištima, kafićima, restoranima i spavaćim sobama.

3. Svečana naglasak: Ukrasite svoj božićni dekor našeg atraktivan božićne stubištem.Jedinstven i dopadljiv izgled razlikuje nevjerojatnim efektima zajedno s finim detaljima i živim bojama koje daju svoj svečani božićno drvce.

4. Jednostavan za čišćenje i skladištenje: Naš božićni dekor-stepenice - san je svakog!To je izrađen od višekratnu upotrebu небьющихся materijala, što olakšava brigu.Osim toga, korisno je pohraniti, što ga čini idealnim dodatak vašoj kolekciji svečani dekor.

5. Home dekor: Ukrasite svoj svečani dekor božićne elegancijom u rustikalnom stilu!Ova šarmantna stepenice daje savršen šarm bilo kojeg prostora i nadahnjuje na tople obiteljske druženja.Objesite ga nad stolom ili u bilo kojem drugom mjestu za tradicionalne i inspirativnog registracije.

Tehničke karakteristike

E-mail no
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Pakiranje poklon kutija
Broj modela Božićno Zidni Firma
Tip veliko prodaju Da (> 50 kom)
Vrsta skupa no

0 Naši Za ovaj proizvod

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi

    • Besplatna dostava Besplatna dostava prilikom naručivanja preko Kn99
    • Korisnička podrška 24 Na raspolaganju recepcija on-line podrška
    • Povrat novca 100% Jamstvo povrata novca
    • Pravila povrata 30 Usluga se vratili u roku od nekoliko dana