Meni


2024 Godini Zmaja Dobrodošli Na Trijem Firma Фестивальные Couplets Sretan Lunarna Nova Godina Večernji Dekoracije za Dom

52.00 kn 123.75 kn

Besplatna dostava
Rejting0Od 5
Informacije
  • sku: v104709
Oznake

2024 Godini zmaja Dobrodošlicu firma na trijemu фестивальные couplets Happy Lunar New Year Party dekoracije za dom

Osnovne točke: 1. Održivost i trajnost: slavi kineska Nova godina uz naše čvrste i višekratnu upotrebu firma na trijemu, izrađeni su od ekološki prihvatljivih papira i kartona materijala, osiguravajući da joj je dovoljno za mnoge nadolazeće proslave!

2. Svečana kineski atmosfera: Napravite svečanoj kinesku atmosferu uz pomoć našeg znakovi Happy Chinese New Year na trijemu s jarke crvene svjetiljke, povoljni blagoslovima na kineskom jeziku i broj 2024 godine, sastao s prekrasnim uzorcima, приносящими sreću i radost u vaš dom.

3. Puno sreće i bogatstva: Trajan dojam na svoje goste i susjeda u vrijeme kineske Nove godine uz pomoć našeg stilski natpisi na trijemu.Povoljne boje i simbole sreće, bogatstva, sreće i zdravlja će u vaš dom prekrasan blagoslov, pun je omiljen i radosti.

4. Ropes dizajn: Ova firma na trijem s веревочным dizajn omogućuje objesiti bilo gdje, gdje želite proslaviti božićnu atmosferu.Možete ih objesiti u sobi, kombinirati prema vlastitom ukusu ili koristiti svoj neograničeni kreativni potencijal za stvaranje blagdanskog slike.

5. Višenamjenski ukras: Naša firma na trijemu "Sretna kineska nova godina" oživljava bilo koji događaj, pogodan za razne prigode, kao što su spajanje obitelji, naselje, vjenčanja i još mnogo toga.On će dati zabavna atmosfera proljetno svečane вечеринкам, donoseći radost i toplinu u vaš odmor.

Opis:

Slavi kineska Nova godina je ekološki čist način s našim firma na trijem!Dodati svečanoj atmosferi lijepim darovima.Birajte tako, kao što vam se sviđa, i stane za različite prigode.Ukrasite svoj trijem ovaj moderan i jedinstven proizvod!

Specifikacija:

Naziv proizvoda: Vješalica za vrata proljetni festival

Materijal: papir

Veličina proizvoda: (približan iznos) 20 * 33 cm/ 7,87 * 12,99 inča

Količina: set od 2 žice

Pakiranje list:

Vješalica za vrata u kineskom novogodišnjem stilu x 2

uže dužine 5 m x 2

Dozator x 40

Ljepilo igla x 1

Napomene:

1. Zbog različitih monitora i svjetlosnih efekata stvarna boja proizvoda se može malo razlikovati od boje, koji je prikazan na fotografijama.

2. Molimo vas, oprostite na malo odstupanje u mjerenju zbog ručnog mjerenja.

Tehničke karakteristike

Podrška Дропшиппинг/Veleprodaja

0 Naši Za ovaj proizvod

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi

    • Besplatna dostava Besplatna dostava prilikom naručivanja preko Kn99
    • Korisnička podrška 24 Na raspolaganju recepcija on-line podrška
    • Povrat novca 100% Jamstvo povrata novca
    • Pravila povrata 30 Usluga se vratili u roku od nekoliko dana