Meni


Obrazovne Predškolskom Plakata E-Kazalo Plakat Igračka Za Dječake I Djevojčice Za Višekratnu Upotrebu Trening Plakat Interaktivni Grafikon Za

65.36 kn 130.72 kn

Besplatna dostava
Rejting0Od 5
Informacije
  • sku: v104223
Oznake

Uz pomoć naših edukativnih plakata za predškolsku djecu možete poboljšati obrazovno iskustvo vašeg djeteta.Saznajte više o mnoštvu zabavnih i edukativnih zidne crteže, koji povećavaju interes svoje učenike na engleski jezik.Ovi plakati su vješto uči tematska činjenice i analize s pomoću živih boja i čarobnih ilustracija, što učenje zabavno.Savršen izbor za bilo kojeg mladog studenta!

Specifikacija:

Naziv: Zidni аудиограмма za rano učenje

Materijal: PP + мелованная papir.

Veličina: oko 62,5 * 42 cm | 24,6 * 16,5 cm

Stil: zanimanje lik, biljni i životinjski svijet, voće i povrće, vozila

Odgovarajući dob: od 2 do 6 godina

Značajke: pritisnite za stvaranje zvuka, pridonosi znanju, živahan i zabavan

Pakiranje list:

1 * Zidni аудиограмма za rano učenje

Saznajte više o proizvodu

1. Kognitivne obrazovanje: Ovaj proizvod sadrži brojne zidne karte, pokriva uobičajene stvari u svakodnevnom životu djece, pomažući im da poznaju svijet i proširiti svoje horizonte.

2. Proširujemo mogućnosti engleskog jezika: Zahvaljujući unaprijeđene tehnologije čitanje s mjesta i zvučnim gumbima naš zidni zvučna kartica pomaže djeci da uče engleski u interaktivnom načinu rada.Za jasan izgovor svake scene postoji odgovarajuća zvučna gumb.

3. Ugodna igračka za zabavu: Svijetle boje i šarmantan grafika na ovoj zidne аудиоверсии za rano učenje privlači pozornost djece i potaknuti ih na kreativnost.To je ugodan i razvija igračka.

4. Njegujte odnos između roditelja i djece: uronite u suradničko učenje uz pomoć naše zidne аудиограммы za rano učenje.Ova igračka za roditelje i djecu potiče исключительному konvergenciji, proširuje znanje vašeg djeteta i poboljšava komunikaciju.

5. Širi mentalni rast djece: Zidni аудиограмма za rano učenje - savršen alat, pomažući da se razvije dobar način razmišljanja kod djece.Ona potiče progresivni analiza, kognitivne vještine i promatranja, a također trenira misaone sposobnosti djece.

Tehničke karakteristike

Materijal Stroj za čitanje
Broj modela Zvučni Zid chart za rano obrazovanje
U povodu Dan djeteta
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Slika Jednobojnu

0 Naši Za ovaj proizvod

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi

    • Besplatna dostava Besplatna dostava prilikom naručivanja preko Kn99
    • Korisnička podrška 24 Na raspolaganju recepcija on-line podrška
    • Povrat novca 100% Jamstvo povrata novca
    • Pravila povrata 30 Usluga se vratili u roku od nekoliko dana