Meni


Čistač Kože Vozila 100 ml Tekući Vosak Za Poliranje Kože Automobila Blaga Ljutina Prljavštine Od Ogrebotina Auto Plastic Renovator Spray Pribor

46.96 kn 93.99 kn

Besplatna dostava
Rejting0Od 5
Informacije
  • sku: v10016
Oznake

Glavne točke:

1. Moćan set za dezinfekciju: S ovim пеноочистителя za automobil možete lako ukloniti sve vrste tvrdokorne mrlje sa vaših sjedala, tepiha, ploče s instrumentima i mnogo drugog.Jednostavno sprej, obrišite i isperite, i vaš automobil će izgledati potpuno novo.

2. Jednostavnost korištenja: To пеноочистительное sredstvo za automobil može prodrijeti duboko u mrlja, размягчая mrlja i olakšava čišćenje.Tvori gustu pjenu koja može ukloniti blato s bilo koje površine.Trebate samo sprej i obrišite, ispiranje nije potrebno.

3. Sigurno korištenje: Naš пеноочистительное alat za auto brižno odnosi se na ruke i ne izaziva iritacije ili alergije.Ona također štiti unutrašnjost vašeg vozila i druge predmete od izbljeđivanja, pucanja ili bojenje.To može učinkovito ukloniti prljavštinu, masnoće i neugodnih mirisa, ne ostavljajući traga.

4. Uštedite vrijeme: Zahvaljujući novom usisivač sa mjehurićima ovaj пеноочиститель za vozila čini pjenu gušća i aktivira se brže, što štedi vrijeme i potrošnja.Više od toga, on može udvostručiti učinak čišćenja s manje napora.

5. Štedi vodu i povoljno.: Пеноочиститель za vozila ne zahtijeva oprati nakon korištenja.Možete jednostavno obrišite ga čistom krpom u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu, štedi vrijeme i vodu.

Opis:

Želite da biste dobili osloboditi od prljavštine s unutrašnjosti vašeg vozila i drugih stvari?Isprobajte naš univerzalno sredstvo za čišćenje, koje mogu prodrijeti duboko u mrlja i brisanja, bez oštećenja površine.Naša sredstvom za pranje jednostavan za korištenje, tako da ne morate ополаскивать ili obrišite nakon prskanja.Jednostavno sprej i dopustite mu da stvaram svoju magiju.Uštedite vrijeme i trud s pomoću našeg višenamjenski pročišćivač.Zaštitite unutrašnjost vašeg vozila i druge predmete od mrlje i miris s pomoću našeg višenamjenski pročišćivač.

Tehničke karakteristike:

Opseg: oko 100 ml

Pakiranje list:

1 kom. x Sredstvo Za Čišćenje Автокресел

Tehničke karakteristike

Težina proizvoda 98g
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Značajke Водосберегающий i zgodan
Tip proizvoda Sredstvo za čišćenje kože i presvlake
Količina predmeta 100 ml

0 Naši Za ovaj proizvod

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi

    • Besplatna dostava Besplatna dostava prilikom naručivanja preko Kn99
    • Korisnička podrška 24 Na raspolaganju recepcija on-line podrška
    • Povrat novca 100% Jamstvo povrata novca
    • Pravila povrata 30 Usluga se vratili u roku od nekoliko dana