Meni


Lampa u obliku tikve, svjetlo na Noć vještica, Bundeva led svjetiljka led ljeskanje Беспламенный lampa, bundeve fenjer za landscape design na otvorenom

69.19 kn 138.46 kn

Besplatna dostava
Rejting0Od 5
Informacije
  • sku: v85591
Oznake

Savršen način za stvaranje жуткую atmosferu u vašem domu - koristiti fenjer Jack o' na Noć vještica.Семицветное promjena boje, koje on ima, daje mu sablastan izgled.Lako je čuvati i koristiti, jer je izrađen od materijala za višekratnu upotrebu.Možete ga koristiti kao centralni ukras za stranke ili kao dekor za dnevni boravak.Posjetitelji će vikati od radosti, kad će vidjeti Jacka o ' Lanterna na Noć vještica.

Specifikacija:

Materijal: smola + elektroničke komponente

Stil: lubanje, bundeva

Veličina: oko 8 * 7 * 12 cm/3.14*2.75*4.72 inča

Neto težina: 108 g

Napajanje: 3 aaa baterije LR44 (u paketu)

Pakiranje list:

1 * Тыквенная žarulja s lubanjom na Noć vještica

Pogledajte više detalja o proizvodu

1. Predmete za zurke na temu Noć vještica: Ova тыквенная žarulja s lubanjom na Noć vještica postaje jeziv dodatak vašoj zabavi na temu Noć vještica.On ima zastrašujući dizajn, koji će stvoriti užasno, raspoloženje i da svoje goste osjetiti uzbuđenje sezone.Možete ga koristiti kao ukras žurka na Noć vještica i dati жутковатое sjaj svojoj kući ili školi.

2. Uključene su led svjetla: Led treperi svjetlima u ovom тыквенной lampu s lubanjom na Halloween stvara neobična i zabavna atmosfera.To je izdržljiv i sigurna za starije osobe, kućne ljubimce i djecu, jer u njoj nema plamena.

3. Služite dugo: Dodajte malo terora i zabave u vaš Halloween uz ovaj тыквенной svjetiljke u obliku lubanje.Na njoj je prikazan kostur sjedi na тыкве i bolji od bundeve, što izgleda vrlo realno i jezivo.Lampa je napravljena od холоднолитой smole, koja je materijal za višekratnu upotrebu i služi godinama.

4. Jednostavnost korištenja: Ova lampa-tikvice u obliku lubanje na Halloween dolazi s ugrađenim 3 baterije LR44 (dolaze u kompletu), koji se može zamijeniti i koje štede struju.Možete ga koristiti, samo ako uključite prekidač.

5. Široko korištenje: Savršen izbor za oživljavanje svoj žurka u čast noći vještica - ova тыквенная lampa u obliku lubanje na Noć vještica.Možete ga koristiti da bi začinio svoj blagavaonu, dnevni boravak ili cijelu kuću.Za svoje goste, kojima se sviđa tema Halloween, također će biti dobar poklon u butiku.

Tehničke karakteristike

Podrijetlo Kontinentalna Kina
Materijal smola

0 Naši Za ovaj proizvod

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi

    • Besplatna dostava Besplatna dostava prilikom naručivanja preko Kn99
    • Korisnička podrška 24 Na raspolaganju recepcija on-line podrška
    • Povrat novca 100% Jamstvo povrata novca
    • Pravila povrata 30 Usluga se vratili u roku od nekoliko dana