Meni


Češljevi Za Vlasulja Za Lomljive Kose Nevidljivi Retainer Za šišanje Kose Češalj S 18/40/55 Zubima bobby pin Za Kosu, Češljevi Od Metalne Žice Širina 2,8 cm, U obliku slova Pin

1.49 kn 1.78 kn

Besplatna dostava
Rejting0Od 5
Informacije
  • sku: v353994
Oznake

Češljevi za perike za lomljive kose, nevidljivi retainer za kosu, bobby pin za kosu s 18/40/55 zubima, metalna žica, U obliku slova pin širina 2,8 cm

O ovom proizvodu

1. Materijal od kvalitetne legure: Ove u-obliku saća za učvršćivanje kose su izrađeni od kvalitetne legure, koji se razlikuje visoku elastičnost i odlična sposobnost držati frizuru s glatkom površinom i dobre teksture, i to je dovoljno izdržljiv za dugotrajno korištenje.

2. Jednostavnost korištenja i prenosivost: jednostavno prevucite češljem kroz kosu kako bi ona čvrsto je potrajao.Bez obzira želite li ukloniti dlake lice ili отрастить šiške.Oni su također savijen, da stane zakrivljenost vaše glave.Oni su lagani, možete ih spakirati u bilo koje male kutije i pakete i koristiti u bilo kojem trenutku.

3. Jaka удерживающая sposobnost: Ovi držači za kosu bobby posebno dizajnirani kako bi se čvrsto držite vaše kose i ne pokvariti frizuru, a također štite od prodora vode, dok kupanje, pranje lica ili obavljanje bilo u kućnim poslovima.

4. Fleksibilan i nevidljive kopče: Ove nevidljive U-oblika, kopče za kosu možete sakriti tijekom nošenja.Oni također mogu savijati, da stane zakrivljenost vaše glave.Učinite svoju kosu idealan, a ne navijanje.

5. Odlična ideja za poklon: Ti za kosu za učvršćivanje kose će biti prekrasan dar za svoje prijateljice, obitelj, djevojke u posebne trenutke i kao poklon-iznenađenje.Na primjer, za godišnjicu, rođendan, blagdane i sl.

Tehničke karakteristike

Boja Crne trake za kosu
veličina Bend Freely Hair Clasp
Broj 1 kom. češljevi za vlasulja
Tip proizvoda stezaljke
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Naziv Nunify
Materijal elastične zavoje na glavi

0 Naši Za ovaj proizvod

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi

    • Besplatna dostava Besplatna dostava prilikom naručivanja preko Kn99
    • Korisnička podrška 24 Na raspolaganju recepcija on-line podrška
    • Povrat novca 100% Jamstvo povrata novca
    • Pravila povrata 30 Usluga se vratili u roku od nekoliko dana