Meni


Japanski hotelske jastuci premium klase - hypoallergenic pamuk torbica sa punila izrađene od najfinije vlakana za spava (TJ6777)

292.27 kn 608.83 kn

Besplatna dostava
Rejting0Od 5
Informacije
  • sku: v216414
Oznake

Naslov: Japanska Jastuk Od Hiperfinih Vlakana

Brand: Mcao

Broj artikla: TJ6777

Materijal: Pamuk i Сверхтонкое vlakana

Boja: Kao na slici

Veličina: 74x48x20cm/74x48x22cm/74x48x23cm

Paket uključuje: 1 * Japanski jastuk od Hiperfinih vlakana

O ovoj temi

? Vanjska Tkanina od 100% pamuka, Hypoallergenic

Probudite se odmorni: Zaboravite o tome, da ste spavali sa nemir i probudili umorno se s bolovima u vratu.Naše prozračna i udoban jastuk je posebno dizajniran od 100% pamuka, tako da možete uroniti u njih, kao u mekani, podržavaju oblaka udobnost.Razmazite svoja osjetila, улегшись na te jastuk za spavanje nakon napornog dana, i osjetiti razliku na sljedeći dan nakon što je ugodno spavanje.

? MAKSIMALNA PROZRAČNOST I SVJEŽINA: Izrađen je od 100% pamuk za maksimalnu hladnoća i prozračnost.Ovaj jastuk će ostati cool i udoban čak i u najtoplijim noći.

? 100% HYPOALLERGENIC I СВЕРХПРОЧНЫЙ: Budite sigurni, znajući da ovi jastuci izrađeni su od hypoallergenic materijala i mogu se prati u stroju.Idealna kao alternativa пуховой jastuk s pjenasto oblikovanim košaricama od 100% primarnog sintetičkog poliestera (premium kvaliteta u industriji jastuka), to vam omogućuje da koristite ga bez iritacije godinama koje dolaze.

? ZA SPAVANJE SVIH UZRASTA: Bez obzira na to spavate li na leđima, trbuhu ili na boku, će vam se svidjeti naš jastuk sa srednje razine punjenja, koji su idealni za vaš položaj tijekom spavanja.Ti jastuci su u hotelskom stilu pogodna za bilo koji kreveta i idealni su za ljude svih uzrasta.

? VISOKA KVALITETA: Spava na jastucima za spavanje vrhunskog kvaliteta, proizveden po najvišim standardima i od najkvalitetnijih materijala.Kada dođe vrijeme, jednostavno baciti ih u stroj za pranje rublja (štede način hladno pranje) i za kosu (sporo sušenje u perilici), zajedno s drugom odjećom i uživajte u jednostavnim odlaskom.

? 100% GARANCIJA БЕСПРОБЛЕМНОСТИ-ako vam je iz bilo kojeg razloga nije volio svoj jastuk, ne ustručavajte se kontaktirati nas izravno. napomena: Jastuci se dostavljaju u sažetom obliku, da uštedite na isporuci.Molimo vas, umutite i ostavite 15-20 minuta prije upotrebe.

MCAO Japanski Hotelske Jastuci Premium klase za spavanje Hypoallergenic Jastuk s Pamuk Premazom Superfine Fiberfill Back Sleeper TJ6777

Tehničke karakteristike

Podrijetlo Kontinentalna Kina, Kontinentalna Kina, Kontinentalna Kina
Dio VRAT
Vrsta skupa no
Broj niti je 200TC
Materijal 100% Pamuk
Karakteristike Masaža
Težina 0.5-1 kg
Punila mikrovlakana
Korištenje Posteljina
Oblik Pravokutnik
Broj tkanina 80
Broj modela ТДЖ6777
Tip slike Однотонный
Klasa Klasa A

0 Naši Za ovaj proizvod

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi

    • Besplatna dostava Besplatna dostava prilikom naručivanja preko Kn99
    • Korisnička podrška 24 Na raspolaganju recepcija on-line podrška
    • Povrat novca 100% Jamstvo povrata novca
    • Pravila povrata 30 Usluga se vratili u roku od nekoliko dana